Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να είναι το επόμενο βήμα του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου

Ο κορωνοϊός φέρνει νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας, αλλά και σε διάφορους επαγγελματίες που μέχρι σήμερα ασκούσαν το επάγγελμά τους σε φουλ ρυθμούς.

Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να είναι το επόμενο βήμα του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου

Ο κορωνοϊός φέρνει νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας, αλλά και σε διάφορους επαγγελματίες που μέχρι σήμερα ασκούσαν το επάγγελμά τους σε φουλ ρυθμούς.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, οι οποίοι από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι σήμερα εργάζονται ασταμάτητα για να προσφέρουν ένα άρτιο τηλεοπτικό προϊόν.

Η άφιξή τους στην Ελλάδα έγινε μέσω του ANT1 (και της εμπιστοσύνης φυσικά του Γιάννη Λάτσιου) με το Μπρούσκο, μία παραγωγή που ενώ δεν είχε τεράστιο μπάτζετ, κατάφερε να κατατροπώσει τον… τουρκικό ανταγωνισμό που επικρατούσε εκείνη την περίοδο στην ελληνική τηλεόραση και να φέρει ξανά την… άνοιξη στις ελληνικές παραγωγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | 8 Λέξεις: Η σκηνή που δεν θα δούμε ποτέ στην τηλεόραση!

Επόμενη δουλειά τους ήταν τα «Δίδυμα Φεγγάρια» της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη, ένα καταπληκτικό σίριαλ που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο από τις εκδόσεις Ψυχογιός και κατάφερε να συντροφεύσει τους τηλεθεατές για δύο χρόνια.

Ακολούθησε η ηχηρή μεταγραφή τους στον Alpha, με δύο παραγωγές το Τατουάζ και το «Κόκκινο Νυφικό». Μπορεί η δεύτερη παραγωγή να μην είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, όμως το ερωτικό – θρίλερ κατάφερε να τα βάλει με μεγάλες παραγωγές του ανταγωνισμού, κερδίζοντας κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού. Για δύο χρόνια η ιστορία μεταξύ της Αίγινας και των Μετεώρων ήταν στα ύψη των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού.

Ξανά με μία ξαφνική απόφαση για κάποιους, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου μαζί πάντα με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, παίρνουν το μεγάλο ρίσκο και μετακομίζουν στο Φάληρο για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Δημιουργώντας μία νέα ζώνη για το κανάλι του Φαλήρου, οι δύο παραγωγοί και ηθοποιοί μαζί με την «μάγισσά» τους, έχουν καταφέρει να κερδίσουν σημαντικό μερίδιο της τηλεοπτικής μερίδας.

Ωστόσο, από την περσινή σεζόν, όταν ήταν ακόμα στον Alpha είμαστε της άποψης πως αν κάποιος πρέπει να κάνει στην Ελλάδα το επόμενο βήμα δεν μπορεί να είναι άλλος από τους Γεωργίου και Νικολάου.

Ο λόγος για το Netflix. Η δημοφιλής εταιρεία video streaming έχει καταφέρει, ειδικά σε αυτό το διάστημα της πανδημίας, να κρατήσει συντροφιά σε εκατομμύρια χρήστες της διαδικτυακής τηλεόρασης.

Οι δύο φίλοι και συνεργάτες έχουν την τεχνογνωσία μαζί με την κυρία Δημητρίου να στήσουν μία σειρά επιπέδου Netflix, αφού τώρα δουλεύουν σε μία άλλη βιομηχανία της καθημερινής σειράς, κάνοντας καθημερινά γυρίσματα για δίωρα επεισόδια.

Σκεφτείτε πόσο πιο άρτιο, προσεγμένο και πιο δυναμικό μπορεί να είναι ένα τέτοιο σίριαλ, μία ιστορία που δεν θα βιάζεται από χρόνους και θα γίνεται με το ίδιο μεράκι και αγάπη.

Για αυτό είμαστε σίγουροι πως αργά ή γρήγορα οι δύο Ελληνοκύπριοι παραγωγοί θα περάσουν αυτό το κατώφλι και μετά το Μπρούσκο που έφτασε σε περισσότερες από 54 χώρες στον κόσμο, ίσως έρθει η επόμενη δουλειά τους που θα μπει στα σπίτια εκατομμύρια τηλεθεατών μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Σε ποια σειρά του Αντρέα Γεωργίου έχουμε δει ξανά την «Αποστολία»;

8 Λέξεις – Αντρέας Γεωργίου: «Είμαστε σε ετοιμότητα για γύρισμα» – Τι αποκάλυψε

8 Λέξεις: Η αντίδραση του Σπύρου στην είδηση πως ο Πολυδερόπουλος θα διεκδικήσει την Ιφιγένεια

8 Λέξεις – Προσεχώς: «Σύννεφα» στη σχέση της Ιφιγένειας με τον Σπύρο – Νέος άντρας στη ζωή της! (Video)

8 Λέξεις: Η αποκάλυψη που έκανε ο Αντρέας Γεωργίου για τα επεισόδια της σειράς

Προσοχή: Απατεώνες παριστάνουν τον Αντρέα Γεωργίου

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY