Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ατζούν Ιλίτζαλι: Το αστρονομικό ποσό που πρότεινε στους κριτές του MasterChef

«Είναι αλήθεια ότι είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική προσφορά από άλλο κανάλι για αντίστοιχη εκπομπή»!

Ατζούν Ιλίτζαλι: Το αστρονομικό ποσό που πρότεινε στους κριτές του MasterChef

Στην κάμερα της Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/9) ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο καταξιωμένος σεφ και κριτής του Masterchef μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο αστρονομικό ποσό που δέχθηκαν από τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη

«Είναι αλήθεια ότι είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική προσφορά από άλλο κανάλι για αντίστοιχη εκπομπή αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε εκεί που ήμασταν. Τα ποσό είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, πολύ δελεαστικό ποσό, αλλά πέραν το χρημάτων νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο αντίβαρο», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός! Σε αυτή την περίπτωση έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες. Το MasterChef είναι MasterChef, όπως καταλαβαίνετε. Αν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσους πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ, και πηγαίνουμε έξω για κάποιο φαγητό».

«Ο Σωτήρης μια χαρά, ο Λεωνίδας μια χαρά και για μένα… κάτι θα ‘χει ο Θεός. Πάντα η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδια, το θέμα είναι να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος», είπε επίσης ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY