Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αθηνά Οικονομάκου: Αποχωρεί από το «Έλα στη Θέση μου» λόγω της εγκυμοσύνης

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Happy Day”.

Αθηνά Οικονομάκου: Αποχωρεί από το «Έλα στη Θέση μου» λόγω της εγκυμοσύνης

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει αυτό το διάστημα η Αθηνά Οικονομάκου, αφού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη και εκεί ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη σειρά “Έλα στη θέση μου” λόγω της εγκυμοσύνης της.

«Η Φαίη είναι έγκυος αναγκαστικά, έπρεπε να μπει από τη ζωή στη μυθοπλασία. Προχωράμε με τον ρόλο και την εξέλιξη της υπόθεσης. Το παιδί ξέρουμε ότι είναι του Μάρκου και προσπαθεί να διεκδικήσει τα δικαιώματα αυτού του παιδιού. Η κατάσταση είναι όμως δύσκολη.

Εγώ ξέρω σίγουρα ότι μέχρι τέλη Μαρτίου θα κάνω γυρίσματα, γιατί μετά δεν θα μπορώ λόγω κατάστασης, οπότε θα ξεκουραστώ και λίγο. Για το τέλος έχουμε σκεφτεί με τον σεναριογράφο και την παραγωγή κάτι πολύ έξυπνο.

Δεν έχω ιδέα αν θα συνεχιστεί η σειρά ρου χρόνου. Εγώ πολύ δύσκολα θα μπορούσα. Μέχρι να κλείσει ένα εξάμηνο το μωρό, δε θα μπορώ να δουλέψω στα γυρίσματα μίας καθημερινής σειράς. Τώρα στην πορεία βλέποντας και κάνοντας…», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανθή Σαλαγκούδη κατά Περικλή Κονδυλάτου: «Ήθελε να με εκδικηθεί»!

Οι προβλέψεις των ζωδίων | Δευτέρα 01/03/2021

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες μέρες στη φυλακή

Χαμός στο Survivor: Ο Αλέξης Παπάς έκανε και πάλι άνω κάτω την μπλε ομάδα

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY