Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αρπάχτηκαν Χρηστίδου και Βασάλος – «Όταν έχεις ένα συμβόλαιο το τιμάς»

Η διαφωνία της Σίσσυς Χρηστίδου και του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Αρπάχτηκαν Χρηστίδου και Βασάλος – «Όταν έχεις ένα συμβόλαιο το τιμάς»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στο “Χαμογέλα και πάλι” αναφέρθηκαν στην αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου προκειμένου να πάει στο Survivor. Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ της παρουσιάστριας και του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Αρχικά, η παρουσιάστρια είπε: “Και συμβόλαιο να έχεις με συνεργάτες σου, Σπύρο μου, άμα θέλουν να φύγουν και να πάνε σε κάποιο ριάλιτι δεν τους σταματάει κανείς”, με τον Παύλο Σταματόπουλο να σημειώνει “Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;”.

Τότε τον λόγο πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λέγοντας: “Συγγνώμη, συγγνώμη αν ο κύριος Χατζηγεωργίου δεχόταν πρόταση από το Netflix, όχι στο Survivor, θα έβγαινε κάποιος να πει “τι είναι αυτά που κάνεις και μας παρατάς;” Όχι. Θα του έλεγαν να πάει, να γίνει πιο πολύ διάσημος και να πάρει λεφτά”.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τη σειρά της του απάντησε ότι: “Επαγγελματισμός σημαίνει “έχω δεσμευτεί με αυτήν εδώ την εκπομπή, με αυτό το κανάλι”. Έρχεται εμένα αύριο το CNN και μου λέει ότι με θέλουν…”.

Ο πρώην παίκτης του Survivor της τόνισε ότι: “Να μιλήσεις με ένα ρεαλιστικό σενάριο, δεν θα έρθει ποτέ το CNN να σε πάρει γιατί δεν μιλάς καλά αγγλικά, ενώ είσαι πολύ ικανή. Εννοώ ότι δεν έχεις την προφορά”.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να βάλει ένα τέλος στη συζήτηση, λέγοντας: “Ας αφήσουμε εμένα, ας πιάσουμε τον Κωνσταντίνο. Βασικά να σας πω κάτι; Δεν πας, όταν έχεις ένα συμβόλαιο το τιμάς. Εγώ δεν θα πάω να κάνω καν τη συζήτηση. Έχω ένα συμβόλαιο, που θα πάω;”

Στο τέλος η Ελένη Βουλγαράκη συμπλήρωσε: «Λύστε τα προσωπικά σας στο καμαρίνι».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY