Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αρναούτογλου για Σκορδά-Καινούργιου: «Με στενοχωρεί και με πληγώνει πολύ»

Στην κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αρναούτογλου για Σκορδά-Καινούργιου: «Με στενοχωρεί και με πληγώνει πολύ»

Τη σφοδρή διαμάχη που ξέσπασε το πρωινό της Τετάρτης 8/11 ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε στο θέμα μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera, κάνοντας λόγο για πράγματα για τα οποία δεν ασχολείται ο πολύς κόσμος.

«Όπως βλέπω τα νούμερα, το είδαν 1,5 εκατομμύριο. Νομίζουμε ότι υπάρχει ένας μικρόκοσμος που πρέπει να ασχοληθεί όσο εμείς. Δεν ασχολείται όλος ο κόσμος με αυτά που ασχολούμαστε εμείς», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Τηλεοπτικό πρόγραμμα έκανε το πολύ 2 εκατομμύρια, που σημαίνει ότι τα υπόλοιπα οκτώ δεν το είδαν καν. Αυτό που την επόμενη ημέρα καθόμαστε και το σκεφτόμαστε και τρελαινόμαστε είναι στο μυαλό μας, γιατί ο κόσμος δεν ασχολείται», τονίζει ο παρουσιαστής στον αέρα του Sfera.

«Εγώ δεν ήξερα τι έγινε και κόντεψα να τρακάρω. Με πήρε τηλέφωνο η Νάνσυ και μου είπε ότι τα δύο κορίτσια μάλωσαν. Εμένα σαν άνθρωπο της τηλεόρασης αυτό με στενοχωρεί και με πληγώνει πολύ», παραδέχεται στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Οι άνθρωποι της τηλεόρασης θα έπρεπε να κρατάμε δυνατά αυτό το πράγμα και να μην δίνουμε καθόλου τέτοια τροφή», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη θυελλώδη κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY