Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα Ρέβη είναι ο σωτήρας μου» – Η αναφορά στη δύσκολη εγκυμοσύνη της

"Θα έφτανα παντού για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου" ανέφερε ο Αποστόλης Τόστικας.

Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα Ρέβη είναι ο σωτήρας μου» – Η αναφορά στη δύσκολη εγκυμοσύνη της

Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Night out» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να γίνουν γονείς, αλλά και την οικογένεια που δημιούργησαν.

Για τη Ρούλα Ρέβη και πώς τον «έσωσε»

«Δεν ξέρω τι θα άλλαζε αν δεν είχε μπει η Ρούλα στη ζωή μου. Γενικά με υποθέσεις δεν λειτουργώ στη ζωή, μόνο στους ρόλους μου. Η Ρούλα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή από πολύ μικρή, έξω από το σπίτι, οπότε μάθαινε μέσα από τη ζωή, είναι ένας αυτοδίδακτος άνθρωπος.

Εγώ ήμουν σε ένα safe περιβάλλον και ήρθε και μου έδειξε την αλήθεια της ζωής. Θεωρώ ότι ήταν ο σωτήρας μου, με έσωσε, με τράβηξε τελευταία στιγμή… Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή και τους ανθρώπους, η ενσυναίσθηση, η κατανόηση, που είναι σπάνια πράγματα… Μου έμαθε να σκέφτομαι πριν πράξω, έμαθα πολλά δίπλα της».




Για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της Ρούλας Ρέβη και την οικογένεια που δημιούργησαν

«Το να στηρίξω τη γυναίκα μου δεν μου ήταν τίποτα, ήταν κάτι πολύ φυσικό. Από εκεί και πέρα, το τι τραβάει μια γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά όχι δεν μπορούμε, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Δεν έχουμε τη δύναμη που έχουν οι γυναίκες σε αυτό το θέμα. Εκεί βλέπεις τη δύναμη της γυναίκας.

Αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπάω τα παιδιά μου, είμαι εκεί. Θα έκανα τα πάντα, θα έφτανα παντού για την οικογένεια και τα παιδιά μου. Είναι υγιές να υπάρχει κρίση στη σχέση. Πάνω στην κρίση φαίνεται αν είναι ο ένας για τον άλλον. Αν εκεί φύγεις, δείχνει ότι δεν άξιζε. Είμαστε πολύ δεμένοι, τσακωνόμαστε κάθε μέρα αλλά αυτό δεν λέει κάτι».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY