MEDIA

Αποκλειστικό: Τραγικό τέλος για τον Στέργιο στα Δίδυμα Φεγγάρια (pics-video)

Αποκλειστικό: Τραγικό τέλος για τον Στέργιο στα Δίδυμα Φεγγάρια (pics-video)
Με τραγικό τρόπο θα ολοκληρωθεί ο ρόλος του «Στέργιου» στα Δίδυμα Φεγγάρια.

Με τραγικό τρόπο θα ολοκληρωθεί ο ρόλος του «Στέργιου» στα Δίδυμα Φεγγάρια.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν στα social media φαίνεται ο Αγησίλαος Αλεξίου να είναι πεσμένος στο πάτωμα, σε κάποιο μπάνιο και να έχει τραυματιστεί θανάσιμα.

Με αυτό τον τρόπο η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου κάνει πράξη την επιθυμία των χιλιάδων τηλεθεατών να αποδοθεί δικαιοσύνη για τις πράξεις του σατανικού άνδρα, ο οποίος είχε ως στόχο να κάνει κακό στην Αγάπη, τον Φίλιππο και τους ανθρώπους τους.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπεσαν κάτω από τα γέλια στο Μπρούσκο με την εμφάνιση του Κούλλη Νικολάου! (video) Μπρούσκο: Τρομερό χαστούκι της Μελίνας στον Αχιλλέα! (video) ΒΙΝΤΕΟ: Η (ποιητική) αφιέρωση της «Στέλλας» στον σκηνοθέτη του Μπρούσκο Αντικείμενο λατρείας ο Ανδρέας Γεωργίου στην Αθήνα! (pics) Τρέλανε το Instagram o Ανδρέας Γεωργίου – Ανέβασε φωτογραφία του βαφτισιμιού του (pic) Ο Ανδρέας Γεωργίου καλωσόρισε στην «οικογένειά» του την Σοφία Παυλίδου (pic) Αποκλειστικό: Το καστ και οι πρώτες λεπτομέρειες για το «8 Λέξεις» με τον Ανδρέα Γεωργίου! (pics) Ποιος αποκαλεί «πρώτο μάγκα» τον Ανδρέα Γεωργίου! (pic) Η επική απάντηση του Ανδρέα Γεωργίου στην Ελένη Βαΐτσου στο Instagram (pic)

 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!