Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αποκλειστικό: Αυτό το πρόσωπο είχε ραντεβού για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μεγάλες είναι οι αλλαγές που θα υπάρξουν στη σύνθεση της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Αποκλειστικό: Αυτό το πρόσωπο είχε ραντεβού για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μεγάλες είναι οι αλλαγές που θα υπάρξουν στη σύνθεση της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Ήδη έχουν προκύψει κάποια ονόματα αναφορικά με το πάνελ του «Πρωινού», όμως συνεχίζονται οι συζητήσεις με πρόσωπα που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alterinfo.gr, την προηγούμενη εβδομάδα είχε σχετικό ραντεβού ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Αν και από το κανάλι ή από την πλευρά του γνωστού δημοσιογράφου δεν προκύπτει η παραμικρή πληροφόρηση, μαθαίνουμε πως σημαντικό ρόλο σε αυτό το ραντεβού έπαιξε η παρουσία του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα μέσα Ιουνίου.

Αυτή η συνέντευξη φαίνεται πως άρεσε στους ιθύνοντες του καναλιού και θέλησαν να τον προσεγγίσουν για να ενταχθεί στο Πρωινό, καθώς διαθέτει μία πλειάδα από θέματα που ασχολείται: τα οδοιπορικά, οι συνεντεύξεις και τα αποκλειστικά θέματα που παρουσιάζει μέσα από το σάιτ του.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστη η τελική απόφαση του δημοσιογράφου, αφού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Νίκο Κοκλώνη που ενδεχομένως θα ήθελε να τον εντάξει σε κάποια από τα πρότζεκτ που ετοιμάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σταύρος Καλογεράκης

*Για την αναπαραγωγή του θέματος είναι απαραίτητη η αναφορά του ονόματος του alterinfo.gr με ενεργό λινκ!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY