Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αποκαλυπτική συνέντευξη: Ο Αντρέας Γεωργίου μιλάει για όλα!

Λίγες εβδομάδες μετά την είσοδό του στο «Τατουάζ», ο Αντρέας Γεωργίου μίλησε στον Θεόδουλο Παπαβασιλείου και το περιοδικό Plan Be, που κυκλοφορεί το Σάββατο μαζί με τον «Ελεύθερο Τύπο».

Αποκαλυπτική συνέντευξη: Ο Αντρέας Γεωργίου μιλάει για όλα!

Λίγες εβδομάδες μετά την είσοδό του στο «Τατουάζ», ο Αντρέας Γεωργίου μίλησε στον Θεόδουλο Παπαβασιλείου και το περιοδικό Plan Be, που κυκλοφορεί το Σάββατο μαζί με τον «Ελεύθερο Τύπο».

Ο δημιουργός της επιτυχημένης ερωτικής σειράς του Alpha μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το «Τατουάζ» πρόκειται να βγει εκτός συνόρων, αναφέρθηκε στην επιλογή του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ δεν έκρυψε πως δυσκολεύτηκε να δεχθεί την αποτυχία της σειράς «Κόκκινο Νυφικό».

«Όταν ξεκινήσαμε το “Μπρούσκο”, δεν είχαμε στο μυαλό μας καν την πιθανότητα ότι μπορεί αυτή η σειρά να βγει έξω από Ελλάδα. Εμείς κάναμε μια σειρά για την ελληνική αγορά. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι θα πουληθεί στο εξωτερικό η σειρά» παραδέχθηκε ο Αντρέας Γεωργίου, τη στιγμή που το «Μπρούσκο» παίζεται σε 52 χώρες!

Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Έχω ταξιδέψει για το promo της σειράς σε κάποιες από αυτές. Υπάρχουν χώρες που δεν ήξεραν την ύπαρξη της Ελλάδας (και κυρίως της Κύπρου) και ένιωσα περήφανος που έμαθαν και στοιχεία της κουλτούρας μας μέσα από αυτήν τη σειρά. Μας μάθανε ως λαό. Και αυτό με κάνει να νιώθω περήφανος. Θέλω να σου πω ότι υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για το “Τατουάζ”. Ξέρω ότι το κανάλι συζητάει με κάποιες εταιρείες διανομής στο εξωτερικό που ενδιαφέρονται, και εύχομαι να έχει την ίδια τύχη».

Απρόβλεπτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Η Αφροδίτη κάνει έρωτα με τον Άγγελο – «Σχολάει» ο γάμος με τον Γρηγόρη;

Όσο για την επιλογή του Στέφανου Μιχαήλ ως πρωταγωνιστή στο «Τατουάζ», ο Αντρέας Γεωργίου εξήγησε: «Υπάρχουν κάποιες φορές που, για κάποιους πολύ μικρούς ρόλους, δεν μπορείς να κλείσεις έναν ηθοποιό και να του πεις “Έλα να πεις μια ατάκα”, ας πούμε. Τότε, αναγκαστικά, θα βρεις έναν άνθρωπο που μπορεί να το κάνει. Πολλές φορές, τυχαίνει αυτοί οι άνθρωποι που θα πουν δυο ατάκες να δεις ότι μπορούν να πουν και τέσσερις και πέντε, και μετά μπαίνουν στη φιλοσοφία της δουλειάς. Έχουν αντίληψη αυτού, μπορούν να το κάνουν. Ο Στέφανος ο Μιχαήλ κάπως έτσι μπήκε. Είδαμε ότι έγραφε ωραία, ότι μπορούσε να πει κάποιες ατάκες, μετά ήξερε περισσότερες ατάκες, άνοιξε ο ρόλος και, τελικά, είναι αυτό που είναι σήμερα στην τηλεόραση. Εξαρτάται. Κάποιες φορές ψάχνεις να βρεις ένα πρόσωπο που να είναι “άκαυτο”, να μην το έχει δει ποτέ κανείς. Και κάνεις ένα κάστινγκ, και δεν βρίσκεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Είναι κάτι που γίνεται σε όλο τον κόσμο» ενώ για την είσοδο του Ντάνου στη σειρά τόνισε:

«Με τον Γιώργο υπήρξε το πακέτο. Είχε την εμφάνιση, είχε αυτό που χρειαζόταν για τη σειρά, έχει αντίληψη, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, είναι αξιοπρεπέστατος και «κουβαλάει» και όλο αυτό με το μάρκετινγκ που λες. Γιατί να μην το κάνω δηλαδή;».

Τέλος, ο Αντρέας Γεωργίου παραδέχθηκε πως δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί την αποτυχία του «Κόκκινου Νυφικού». «Είναι κάτι που το έχω ξαναπεράσει. Φέτος θα σου πω ότι δεν μου ήταν εύκολο. Με το “Κόκκινο Νυφικό”, που δεν είχε πάει τόσο καλά όσο περίμενα, δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν τόσο εύκολο να το διαχειριστώ. Ήθελα να βρω καινούργιους τρόπους. Γιατί, όπως ξέρεις, μεγαλώνουμε, έχουμε άλλη αντίληψη των πραγμάτων. Ήθελα λίγο χρόνο μέχρι να το διαχειριστώ μέσα μου και το ξεπέρασα. Όμως, ναι, εξαρτάται. Είναι πάντα θέμα timing, τι έχεις στα χέρια σου, είναι τι έχεις ονειρευτεί, τι έχεις σχεδιάσει, τι χάνεις, τι κερδίζεις. Και πάντα μια αλλαγή ή κάτι απρόοπτο που θα σου τύχει νομίζω ότι χρειάζεται τον χρόνο του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Έγκυος η Άννα; – Πώς θα αντιδράσει η Μαργκώ
Τατουάζ: Ο μυστήριος ρόλος του Νικόλα – Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα; (vids)
Επίσημο: Ανακοίνωσε την είσοδό του στο Τατουάζ
Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Σάκης έτοιμος να συνεργαστεί με τη Μαργκώ! (vids)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η δολοφονία που κανείς δεν περίμενε!
Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY