Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αποκαλύψεις Λιάγκα για Μενεγάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τη συνάντηση με τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και πώς είναι η σχέση της με τον Λάτσιο.

Αποκαλύψεις Λιάγκα για Μενεγάκη

Μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο έκανε στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τη δημοσίευση κάποιων φωτογραφιών από την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στις οποίες η ίδια φαίνεται να κρατάει λουλούδια ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε πως μεταξύ τους φαίνεται να υπάρχει ένα ωραίο κλίμα και πως ο ίδιος συμμετέχει στη χαρά της.

Οταν όμως η Φαίη Σκορδά ρώτησε αν της έδωσε και λουλούδια ο Βαγγέλης Περρής είπε πως δεν είναι σίγουρο.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη και είπε: «Μην το τερματίσουμε κιόλας. Δηλαδή δεν της έφερε και λουλούδια. Ο Λάτσιος είναι ένας από τους 2 – 3 καλύτερους μου φίλους, δεν έχω τηλεοπτική σχέση είναι προσωπική η σχέση, βγαίνουμε 1 – 2 φορές την εβδομάδα μαζί, πηγαίνουμε διακοπές και το καλοκαίρι συναντήθηκα και με την Μενεγάκη στο Μεγανήσι και κάτσαμε και πολύ ώρα μαζί. Ήταν μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, τα κορίτσια και τον άντρα της, τον Ματέο. Έχουν άριστη σχέση με τον Λάτσιο. Γιατί όταν τελείωσε αυτό που κάναμε με την Μενεγάκη, μιλήσαμε έτσι πολύ ωραία, ήπιαμε και κρασί, με πήρε ο Λάτσιος και μου είπε: “Βρεθήκατε με την πρώην γυναίκα μου και τα είπατε;” Αρα έχουν καθημερινή επικοινωνία επειδή έχουν και παιδιά αλλά πέρα των παιδιών, έχουν πάρα πολύ καλή σχέση, μιλούν για τα επαγγελματικά τους. Δε νομίζω να της έφερε και λουλούδια. Λουλούδια από τον Ματέο…».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη και τη σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο:

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY