MEDIA

Αποχώρηση έκπληξη από το Dancing With The Stars 6! (vids)

Αποχώρηση έκπληξη από το Dancing With The Stars 6! (vids)
Εκτός DWTS βρίσκεται η Πηνελόπη Αναστοπούλου.

Εκτός DWTS βρίσκεται η Πηνελόπη Αναστοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και το κοινό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το χορευτικό show του ΑΝΤ1.

«Θέλω να πω ότι πέρασα πολύ ωραία. Είχα βλέψεις να μείνω πολύ περισσότερο. Δεν θεωρώ τίποτα αυτονόητο, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι αυτή η χορογραφία θα μας έδιωχνε. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν βαθμολογήθηκε σωστά, κατά τη γνώμη μου.

Αυτά που μου δίδαξε τα έκανα, δεν έγινε κάποιο λάθος, δεν χάσαμε κάποιο βήμα. Αλλά επειδή παίζει πολύ ρόλο η ψήφος του κοινού, είναι απόλυτα σεβαστό. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία. Μπήκα σε μια ωραία διαδικασία, έφτιαξα το σώμα μου, έμαθα καινούργια πράγματα.

Και η αλήθεια είναι ότι επειδή είχα χάσει λίγο το κίνητρό μου για διάφορα πράγματα που δεν συμφωνώ, σε σχέση με το πώς έρχεται ένα αποτέλεσμα, είμαι οκ και πολύ ικανοποιημένη που θα γυρίσω full time στο σπίτι μου, στο παιδάκι μου και θα αφοσιωθώ σε πράγματα που έκανα μέχρι να μπω», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η βαθμολογία των κριτών του DWTS…

Δείτε όσα είπε η Πηνελόπη Αναστοπούλου…

Βλοντάκης σε Αραβανή: «Εσύ είσαι η μαυρόγατα…»

Ο Αντώνης Βλοντάκης τραυματίστηκε σε μια από τις πρόβες του σοβαρά και έτσι αποχώρησε από το Dancing with the stars. Ωστόσο βρέθηκε στο πλατό του show για να μιλήσει στο κοινό και να πει το “ευχαριστώ” του.

Η Ευαγγελία Αραβανή του είπε πως ήταν εκεί όταν του συνέβη το ατύχημα και εκείνος τότε με χιούμορ της απάντησε: “Εσύ ήσουν η μαυρόγατα;”

Συνέχισε τις δηλώσεις του και πάλι με χιούμορ λέγοντας πως: «Δεν με έδιωξε κανένας. Έφυγα και έκανα κρότο».

Δείτε όλες τις εμφανίσεις

Η γκεστ εμφάνιση της Σοφίνας Λαζαράκη

Πηγές: zappit.gr, gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!