Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αντώνης Κανάκης: Συγκλονισμένος στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα» -«Πέθανε η αδελφή του Αντώνη Παραρά»

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη του «Ράδιο Αρβύλα».

Αντώνης Κανάκης: Συγκλονισμένος στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα» -«Πέθανε η αδελφή του Αντώνη Παραρά»

Mια δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε στην έναρξη του αποψινού «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός αποκάλυψε πως «έφυγε» από τη ζωή η αδελφή του Αντώνη Παραρά, Βίκυ, 27 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως χτες (5/2) ήταν η μέρα που συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον θάνατο του παρουσιαστή και καλού φίλου του Αντώνη Κανάκη.

Όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για τον θάνατο της αδελφής του Αντώνη Παραρά
«Κυρίες και κύριοι, συγγνώμη που παίρνω τον λόγο αλλά δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εδώ στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι. Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά γιατί συμβαίνουν μερικά πράγματα ορισμένες φορές, με τα οποία πραγματικά τα χάνεις και δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις. Όσο και αν δεν έχουμε καθόλου όρεξη για στεναχώριες γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε, δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, αλλά όλο τέτοια πράγματα ακούμε τον τελευταίο καιρό.

Χθες ήταν η ημέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη που συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον θάνατό του και πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα. Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου. Όλοι μας δηλαδή. Στη μητέρα την Αριάδνη….Αριάδνη, τι να σου πω, είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και να ξέρεις είσαι στη σκέψη μας. Νιώσαμε την ανάγκη να το πούμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY