Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Άννα Μαρία Βέλλη: Η έκκληση με αφορμή το πάρτι για την υποδοχή του Νίκου

Η Youtuber παρακάλεσε όσους θα βρεθούν στη γιορτή που θα γίνει, να φέρουν είδη πρώτης ανάγκης για την περίθαλψη ζώων μετά τις φωτιές στην Κορινθία.

Άννα Μαρία Βέλλη: Η έκκληση με αφορμή το πάρτι για την υποδοχή του Νίκου

Μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη και έκανε μια δημόσια έκκληση με αφορμή το πάρτι για την υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη, μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Συγκεκριμένα, η Youtuber παρακάλεσε όσους θα βρεθούν στη γιορτή που θα γίνει, να φέρουν είδη πρώτης ανάγκης για την περίθαλψη ζώων μετά τις φωτιές στην Κορινθία που προκάλεσαν ανεπανόρθωτες ζημιές.

«Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς οι φωτιές στην Κορινθία έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές και η βοήθεια όλων μας κρίνετε απαραίτητη. Με αφορμή την άφιξη του φίλου μας Μπάρτζη και το “πάρτυ” που έχει στηθεί για την υποδοχή του, εγώ και ο James θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όσοι έχετε σκοπό να παρευρεθείτε στην φιέστα του αν θέλετε και να μπορείτε να φέρετε είδη πρώτης ανάγκης για την περίθαλψη ζώων της περιοχής και εμείς θα φροντίσουμε να μεταφερθούν στους οργανισμούς που έχουν αναλάβει τη φροντίδα τους.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY