Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αν ήμουν πλούσιος: Η Δάφνη και ο Στρατής περνούν επιτέλους το πρώτο τους βράδυ μαζί (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο (1/11) επεισόδιο της καθημερινής κωμικής σειράς του ANT1, στις 20:45.

Αν ήμουν πλούσιος: Η Δάφνη και ο Στρατής περνούν επιτέλους το πρώτο τους βράδυ μαζί (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο (1/11) επεισόδιο της καθημερινής κωμικής σειράς του ANT1, στις 20:45.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 35

Η επιστροφή του Σωτήρη και της Χριστίνας στο σπίτι προκαλεί χαρά αλλά κι ευγνωμοσύνη προς τον Βρανά, που έσωσε τη Χριστίνα.

Η Δάφνη και ο Στρατής περνούν επιτέλους το πρώτο τους βράδυ μαζί, ενώ η Σμαράγδα προσπαθεί να καταλάβει την αλήθεια για τα αισθήματα του Μάνου, αφού εκείνος δείχνει ταραγμένος απ’ την εξαφάνιση του λαχνού.

Ο Βρανάς καταλαβαίνει ότι η απώλεια του λαχνού είναι κόλπο της Μόνικας και προτρέπει τον Μάνο να τσεκάρει τη Σμαράγδα αν λέει αλήθεια.

Στο μεταξύ, η αποφασισμένη Κική δίνει στη Δάφνη ραντεβού και πάλι στο μαγαζί του Λευτέρη, για να της τα πει όλα για τον Στρατή και αυτήν τη φορά η συνάντησή τους μοιάζει αναπόφευκτη.

Την ίδια στιγμή, η Μόνικα αντιλαμβάνεται πως η Ξένια κάτι της κρύβει και την παρακολουθεί να πηγαίνει στο σπίτι του Βρανά! Ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθεί η κρυφή ταυτότητα του Μάνου από τη Μόνικα;

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Φωτεινή Τσακίρη, Κώστας Αποστολάκης, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Ποιμενίδης, Άννα Μενενάκου, Κατερίνα Στικούδη, Τζένη Κάρνου, Νίκη Σκιαδαρέση, Μελίνα Σπετσιέρη, Άρης Αντωνόπουλος, Γεωργία Τσαγκαράκη, Βίκτωρας Πέτσας, Δημήτρης Κολιοδήμος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Jerome Kaluta, Σπύρος Ντούγιας.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης, Σπύρος Καπώνης, Αντώνης Σωτηρόπουλος

Σενάριο: Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη

Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY