Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αλήθειες με τη Ζήνα: 168.022,28 € από τον μαραθώνιο αγάπης και αλληλεγγύης για τα Παιδικά Χωριά SOS!

Με αγάπη από τους τηλεθεατές

Αλήθειες με τη Ζήνα: 168.022,28 € από τον μαραθώνιο αγάπης και αλληλεγγύης για τα Παιδικά Χωριά SOS!

H εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και και οι τηλεθεατές της άνοιξαν την αγκαλιά τους στα Παιδικά Χωριά SOS, εκεί όπου βρέφη και παιδιά βρίσκουν στοργή και φροντίδα που έχουν στερηθεί από τους γονείς του, με στόχο την αγορά ενός λεωφορείου!

Η συμμετοχή του κόσμου στον μαραθώνιο της εκπομπής για τα «Παιδικά Χωριά SOS» ήταν πολύ συγκινητική καθώς συγκεντρώθηκαν 168.022,28 ευρώ.

Όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα αγοραστούν 2 λεωφορεία που θα μεταφέρουν τα παιδιά στις δραστηριότητες τους.

Μέσα σε δύο εβδομάδες έγιναν 63.309 κλήσεις αγάπης και στάλθηκαν 3.747 sms, προσφέροντας στα Παιδικά Χωριά SOS το ποσό των 168.022,28 ευρώ!
Μόνο ευγνωμοσύνη μπορούμε να νιώθουμε για την απίστευτη συμμετοχή στον στόχο μας, δεδομένου ότι οι εποχές είναι απαιτητικές για όλους.

Είναι παρήγορο όμως να γνωρίζουμε πως, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, η αλληλεγγύη είναι ο κρίκος που μας συνδέει με τον συνάνθρωπό μας και αυτός ο δεσμός παραμένει άρρηκτος, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας για την εμπιστοσύνη και την ανιδιοτελή προσφορά στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY