Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αλέξης Παππάς: Μετά το «κράξιμο» της Κατερίνας Καινούργιου της στέλνει… τα φιλιά του

Ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος εθεάθη από την κάμερα της εκπομπής σε εστιατόριο, δήλωσε πως δεν έχει μιλήσει με τον Τζέιμς και τον Νίκο.

Αλέξης Παππάς: Μετά το «κράξιμο» της Κατερίνας Καινούργιου της στέλνει… τα φιλιά του

Τον Αλέξη Παππά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και ο Σπύρος Κεραμίδας σε μια έξοδο που κανόνισε με πρώην συμπαίκτες του από το Survivor αλλά και μερικούς ακόμα φίλους του.

Ο ηθοποιός που όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης είχε σχολιαστεί πολύ αρνητικά από την Κατερίνα Καινούργιου για τη συμπεριφορά του, μίλησε στην κάμερα, χωρίς ωστόσο να κάνει πολλές αποκαλύψεις, αφού -όπως είπε- θα τα πουν κάποια στιγμή από κοντά στην εκπομπή.

“Κάλεσα τα παιδιά που είχαμε έρθει πιο κοντά και τα λέμε. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε κάποια στιγμή στην εκπομπή. Με τον Νίκο και τον Τζέιμς δεν έχω επικοινωνήσει. Δεν έτυχε. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλός είναι μια χαρά” είπε αρχικά ενώ όταν ρωτήθηκε για την σύντροφό του Αλέσσια απάντησε: “Θα τα πούμε όλα, θα σε κρατάω ενήμερο… Τα φιλιά μου στην Κατερίνα”.

Μετά την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε; “Εμάς μας ρώτησε αν θέλουμε να έρθει ή μόνος του το λέει;” και στη συνέχεια διευκρίνισε πως δεν αλλάζει τίποτα από τα λεγόμενά της αφού η στάση του Αλέξη Παππά μέσα στο παιχνίδι δεν της άρεσε. Ωστόσο η παρουσιάστρια επισήμανε πως τώρα που έχει αποχωρήσει δείχνει και πάλι ένα ευγενικό πρόσωπο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY