Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αλέξης Κούγιας για Πέτρο Κουσουλό: «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή -Δεν είχε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια»

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, όταν ρωτήθηκε για την πρεμιέρα του Πέτρου Κουσουλού στο Open.

Αλέξης Κούγιας για Πέτρο Κουσουλό: «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή -Δεν είχε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια»

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ σχετικά με την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Πέτρου Κουσουλού, «Ανοιχτές Υποθέσεις», στο Open.

Ο γνωστός ποινικολόγος έδειξε πως δεν γνώριζε για την πρεμιέρα της εκπομπής και πως δεν τον ενδιαφέρει κιόλας. Ωστόσο, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον δημοσιογράφο για το νέο του εγχείρημα.

«Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή. Δεν γνωρίζω, κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο ποτέ για να συμμετάσχω στην εκπομπή. Καλή επιτυχία να έχει το παιδί. Δεν είχε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, χωρίς δουλειά ήταν», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 22/3 στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Και συνέχισε: «Σαν άνθρωπος της Δικαιοσύνης, αυτού του είδους τις εκπομπές τις αντιμετωπίζω με μεγάλη επιφύλαξη. Διαπράττονται συνεχώς από όλες τις εκπομπές ποινικά αδικήματα με την δημοσιοποίηση εγγράφων της δικογραφίας. Δεν γνωρίζω για την εκπομπή, τώρα που μου το λέτε, έχω και πιο σοβαρά θέματα, παρακολουθούσα τον αγώνα της Εθνικής. Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν γνωρίζω ποιοι συμμετείχαν, ποτέ κανείς δεν με κάλεσε και δεν θα συμμετείχα».

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας κατέληξε λέγοντας πως «είναι η στάση ζωής μου αυτή, δεν έχω συμμετάσχει σε καμία εκπομπή που έχει αντικείμενο μια υπόθεση την οποία χειρίζομαι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY