Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Τσακώνομαι στο Facebook, ξεκατινιάζομαι κανονικά»

Όσα είπε για τους haters του διαδικτύου και τον πατέρα του που είναι παππάς

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Τσακώνομαι στο Facebook, ξεκατινιάζομαι κανονικά»

O Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε αποκλειστικά στη Super Κατερίνα για το αν θέλει να κάνει παιδί, για τον πατέρα του που είναι παπάς, ενώ απαντά αν τσακώνεται στο διαδίκτυο.

«Δεν χτυπάει εύκολα το βιολογικό ρολόι ενός άντρα. Δεν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή υπάρχει στο μυαλό μου, ούτε εμένα, ούτε της Εύας», ξεκαθάρισε για το αν θέλει να αποκτήσει παιδί.

«Ο πατέρας μου είχε τελειώσει την ιερατική σχολή, αλλά συνέχισε να δουλεύει στην οικοδομή αρχικά. Έχω περάσει παπαδοπαίδι, Ιερό, όντως έκοβα πολύ μεγάλα τα ψωμάκια, δεν έφταναν για όλους, έβαλαν μετά άλλον να τα κόβει. Δεν έχω εξομολογηθεί ακόμα, αν νιώσω την ανάγκη, ίσως το κάνω», αποκάλυψε.

«Δεν συμφωνώ με τη στάση της εκκλησίας απέναντι στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Πρέπει να υπάρχει αγάπη στον κόσμο, πρέπει να σκύβουμε απέναντι στον αδύναμο και να μην κυνηγάμε δαίμονες που δεν υπάρχουν και θα πρέπει να μας απασχολεί ο αδύναμος που θέλει να εκφραστεί και να έχει δικαιώματα», ξεκαθάρισε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Για το αν έχει haters απάντησε: «Μου εύχονται να πεθάνω συχνά. Τσακώνομαι στο Facebook, ξεκατινιάζομαι κανονικά και μετά φίλοι».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY