Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Έκαναν κοινές δηλώσεις on camera -«Είμαστε πολύ αγαπημένοι»

Μεταξύ άλλων, η influencer και ο πλαστικός χειρουργός μίλησαν για τις άψογες σχέσεις που διατηρούν μετά τον χωρισμό τους.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Έκαναν κοινές δηλώσεις on camera -«Είμαστε πολύ αγαπημένοι»

H κάμερα της εκπομπής «Fay’s time» και η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο, σε βραδινή έξοδό τους.

Μεταξύ άλλων, η influencer και ο πλαστικός χειρουργός μίλησαν για τις άψογες σχέσεις που διατηρούν μετά τον χωρισμό τους, αποκαλύπτοντας ότι πολλές φορές ο ένας ζητά τη συμβουλή του άλλου σε διάφορα θέματα.

Όσα δήλωσε το πρώην ζευγάρι στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ
«Με την Αλεξάνδρα γνωριζόμαστε τόσα χρόνια, που τη νιώθω δικό μου άνθρωπο. Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο επικοινωνίας και ισορροπίας που ο ένας συμβουλεύεται τον άλλον, σε πράγματα που μπορούμε να έχουμε λόγο. Γνωριζόμαστε τόσο καλά που ο ένας, ξέρει καλά τι είναι καλό για τον άλλον», δήλωσε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Aπό τη δική της πλευρά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Υπάρχει μια ποιότητα, ένα επίπεδο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον αλλά όχι σε όλα τα θέματα».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY