Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Άγριες Μέλισσες – Δανάη Μιχαλάκη: Έτσι θα κρύψει η «Δρόσω» την εγκυμοσύνη της

Η Δανάη Μιχαλάκη η τηλεοπτική «Δρόσω» στις «Άγριες Μέλισσες», παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και έκανε αποκαλύψεις στην Άννα Ζηρδέλη.

Άγριες Μέλισσες – Δανάη Μιχαλάκη: Έτσι θα κρύψει η «Δρόσω» την εγκυμοσύνη της

Η Δανάη Μιχαλάκη η τηλεοπτική «Δρόσω» στις «Άγριες Μέλισσες», παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και έκανε αποκαλύψεις στην Άννα Ζηρδέλη. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, τον σύντροφό της, ενώ έκανε spoiler για τα όσα θα δούμε από τον ρόλο της, την επόμενη σεζόν.

«Με τον Γιώργο Παπαγεωργίου είμαστε ένα χρόνο μαζί. Μας θέλουν όλοι για κάποιον λόγο παντρεμένους, δεν ξέρω γιατί, αλλά όχι, δεν έχει γίνει πρόταση γάμου. Όταν πήρα τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, ήταν ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο. Μαγειρεύω, η σπεσιαλιτέ μου είναι το σπανακόρυζο.

Έχω πικράνει πολύ κόσμο μέσα από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά γενικότερα, δεν δείχνουμε κάτι που δεν γινόταν. Το παιδί το κρατάω και η Μυρσίνη θα βοηθήσει. Θα μείνω στο Διαφάνι, αλλά κάπου θα είμαι. Δεν θα είμαι σε μπουντρούμι όπως έχουν γράψει.

Ή θα πάω σε άλλο σπίτι ή θα είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα αυτά τα γυρίσματα. Δεν έχουμε προσθέσει ακόμα την κοιλιά. Δε με αγχώνει καθόλου, ανυπομονώ. Μου αρέσουν οι αλλαγές.

Στη δεύτερη σεζόν θα είμαι στη σειρά, αλλά ξέρω πως δεν θα είμαι στο χωριό. Δεν θα φύγω από τη σειρά, αλλά δεν θα είμαι στο χωριό», εξήγησε η Δανάη Μιχαλάκη.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY