Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αγγελική Ηλιάδη: Απόπειρα βιασμού από γνωστό παραγωγό – «Του έγδαρα τη μούρη» (vid)

Όλα όσα δήλωσε η τραγουδίστρια..

Αγγελική Ηλιάδη: Απόπειρα βιασμού από γνωστό παραγωγό – «Του έγδαρα τη μούρη» (vid)

Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και στην πολυθρόνα του καλεσμένου βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια δήλωσε πως λίγο μετά την υπογραφή του πρώτου της συμβολαίου με δισκογραφική εταιρία, ένας γνωστός, μουσικός παραγωγός, επιχείρησε να κάνει έρωτα μαζί της, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε, την κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα και την πέταξε στο κρεβάτι βίαια και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, με αποτέλεσμα η ίδια να αντιδράσει με περίσσια ψυχικά αποθέματα.

Με αυτοάμυνα κατάφερε να ξεφύγει και να βρει το κουράγιο να αποκαλύψει το γεγονός στη δισκογραφική της εταιρία, με την ίδια να απομακρύνει τον επίδοξο βιαστή. Ο ίδιος δεν κατάφερε ποτέ ξανά να βρει δουλεία.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πριν από λίγες μέρες συζήταγα με τη θεία μου για το συγκεκριμένο θέμα. Ανταλλάξαμε τις εμπειρίες μας. Δούλευε εκείνη στο Μινιόν κι εγώ είχα υπογράψει το πρώτο μου συμβόλαιο.

Τότε είχα γνωρίσει τον παραγωγό μου. Είναι λογικό πολλές φορές άνθρωποι με εξουσία να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι που είναι σεμνό και θέλει να προχωρήσει. Εγώ είχα αντιδράσει πολύ ωραία.

Ένιωσα όμορφα και λυπήθηκα που ακούω τις ιστορίες. Ο πρώτος παραγωγός μου προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσω κάποια τραγούδια που είχε γράψει για μένα, με πήγε και με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα, έπεσε πάνω μου κι εγώ μπορεί να του είχα γδάρει όλη τη μούρη.

Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία, την επόμενη μπήκα στα γραφεία της εταιρείας, πήγα στον διευθυντή ουρλιάζοντας έσκισα το συμβόλαιο, τα είπα σε όλους και αυτός ο άνθρωπος τον έδιωξαν και δεν ξαναδούλεψε ποτέ στον χώρο.

Το εκτίμησα αυτό. Το ότι ένας άνθρωπος είναι αυτό που είναι δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι. Με έπιασε λύσσα δεν μπορούσα να το δεχτώ. Ένα άλλο κορίτσι με άλλο χαρακτήρα, με αδυναμία, είναι λογικό να αντιδράσει διαφορετικά. Το θέμα δεν είναι το πότε, αλλά να γίνει».

Δείτε το στιγμιότυπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Στιγμές «Euro 2004» στο Twitter με την αποχώρηση της Ανθής!

Λιγνάδης: Εμμονική η μάρτυρας, δεν υπάρχουν στοιχεία

Νίκος Στραβοπόδης: Η μήνυση του Άνθη σε βάρος του για βιασμό

Δημήτρης Λιγνάδης: Έφτασε στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY