Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

After Dark – Έλενα Παπαρίζου: Η ερωτική εξομολόγηση στα σουηδικά (vids)

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή το βράδυ ο νέος κύκλο του «After Dark» στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά.

After Dark – Έλενα Παπαρίζου: Η ερωτική εξομολόγηση στα σουηδικά (vids)

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά, στο νέο κύκλο του «After Dark», ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια και coach του Voice έκανε μια ξεχωριστή εξομολόγηση καρδιάς στον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη.

«Αρκετές φορές συμβουλεύομαι τον Ανδρέα στα επαγγελματικά μου. Ειδικά όταν προβληματίζομαι επειδή έχει έναν άλλο τρόπο που σκέφτεται, μια ορθή λογική και προσέγγιση για τα πράγματα», ανέφερε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου και πρόσθεσε:

«Εμένα σαν καλλιτέχνη με πιάνουν τα καλλιτεχνικά μου, τα ευαίσθητα και οι τρέλες μου».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Κάποια στιγμή είναι ωραία να μου λέει πως ένα και ένα κάνουν δύο. Πιο πολύ είναι να μπορούμε να προσαρμοστούμε στα ωράρια, γιατί στο σπίτι δεν τριγυρνά και είμαι η Παπαρίζου. Είμαι η Έλενα. Ειδικά όσον αφορά τον Ανδρέα εύχομαι να ζήσουμε μαζί όλη μας τη ζωή».

Καταλήγοντας, η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε για τον σύζυγό της: «Για αυτό πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα. Για να είναι καλή η σχέση σου. Πάντα θα τον αγαπάω αυτό τον άνθρωπο, πραγματικά. Το έχω πει ξανά, αλλά πραγματικά το εννοώ, να είναι καλά η οικογένεια και το περιβάλλον του που δημιούργησαν και έπλασαν αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο».

Λίγη ώρα αργότερα η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στο «εξομολογητήριο» του Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος της ζήτησε να πει ερωτικά λόγια στα Σουηδικά και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Εκείνη δέχθηκε και το αποτέλεσμα, με ατάκες όπως «φίλα με» και «μυρίζουμε το ίδιο», ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νυχτερινή διασκέδαση στο mpouzoukovios.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY