Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

8 Λέξεις: Δεν έχει αύριο επεισόδιο – Τι θα δούμε την Δευτέρα

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Δεν έχει αύριο επεισόδιο – Τι θα δούμε την Δευτέρα

Ο ΣΚΑΪ τιμά τη μεγάλη επέτειο προσαρμόζοντας το πρόγραμμά του ανήμερα της 25ης Μαρτίου, της ημέρας που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Ένα 24ωρο αφιερωμένο στo σημαντικότερο γεγονός της νεότερης Ιστορίας μας.

Η μέρα θα ξεκινήσει με το «Σήμερα» και τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου μέσα στο κλίμα της επικαιρότητας και με επετειακό χαρακτήρα. Ακολουθούν οι «Αταίριαστοι», Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, οι οποίοι και σε ζωντανή σύνδεση με το Σύνταγμα θα μας δώσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη στρατιωτική παρέλαση η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία ξένων ηγετών από τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρωσία.

Τη σκυτάλη θα πάρει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων για να ακολουθήσει η μοναδική σειρά ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ «1821, Η Γέννηση ενός Έθνους» που διηγείται την ιστορία της επανάστασης, από την Οθωμανική Αυτοκρατορία έως την ίδρυση του Ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων έρχεται για να αποτυπώσει τα γεγονότα σε μια ημέρα με έντονο συμβολισμό.

Στις 21.00 ακολουθεί η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση». Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει ο Άρης Πορτοσάλτε, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ιστορικών ρίχνοντας φως σε μία από τις σημαντικότερες περιόδους όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της νεότερης ευρωπαϊκής ιστορίας.

Αμέσως μετά θα προβληθεί η ταινία, διεθνούς παραγωγής, «Ο Θεός αγαπάει το Χαβιάρι» σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή, η πλοκή της οποίας μας μεταφέρει στα χρόνια της επανάστασης του 1821, αφηγούμενη την ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, εθνικού ευεργέτη από τα Ψαρά.

8 Λέξεις – Τι θα δούμε την Δευτέρα 29 Μαρτίου

8 Λέξεις, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Τετάρτη 24 Μαρτίου, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.

Επεισόδιο 190

Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη επισκέπτονται το εργαστήριο της Ναυσικάς, προκειμένου να κάνουν την εξέταση dna σε απόλυτη μυστικότητα.

Η Αποστολία συγκρούεται με τον Άκη όταν ακούει πως θα ψάξει να βρει ύπουλο τρόπο για να πάρει το παιδί από τη Σμαράγδα.

Ο Μιχαήλ καλείται να πάρει σοβαρές πολιτικές αποφάσεις που θα κρίνουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και του κόμματός του.

Ο Αιμίλιος ενδίδει στις εpωτικές πιέσεις της Ελισάβετ αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ. Ο Οδυσσέας δίνει συνέντευξη στον Σίμο και μιλάει εφ’ όλης της ύλης.

Ο Δημοσθένης μετακομίζει στο σπίτι της Ναυσικάς αλλά ο Οδυσσέας δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη συγκατοίκηση. Ο Μάρκος αρχίζει να φλερτάρει με τη Μαίρη κι εκείνη κολακεύεται. Ο Άκης απαιτεί από τον Αιμίλιο να απολύσει τον Σίμο από το κανάλι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Ο Άκης έτοιμος να κατασπαράξει Σμαράγδα και Σίμο – Δείτε πρώτοι σκηνές

8 Λέξεις: Η εμφάνιση της Μαίρης πυροδοτεί νέες εξελίξεις – Δείτε πρώτοι σκηνές

8 Λέξεις: Η αποκάλυψη του Άλκη συγκλονίζει τον Μιλτιάδη – Δείτε πρώτοι σκηνές

8 Λέξεις: Ο Δημήτρης θέτει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του – Δείτε πρώτοι σκηνές

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY