Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

24 χρόνια ΣΠΟΡ FM: Για αυτό είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Τα γενέθλια αποτελούν πάντα μία ευκαιρία αυτοκριτικής, είναι η ευκαιρία να θέσεις νέους στόχους και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου.

24 χρόνια ΣΠΟΡ FM: Για αυτό είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Τα γενέθλια αποτελούν πάντα μία ευκαιρία αυτοκριτικής, είναι η ευκαιρία να θέσεις νέους στόχους και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου.

24 χρόνια ΣΠΟΡ FM, με τα εύκολα και τα δύσκολα. Με όμορφες και κακές στιγμές. Αλλά μια ζωή εδώ!

Στα 14 χρόνια που έχω την τύχη να βρίσκομαι σε αυτή την οικογένεια, στο δεύτερο σπίτι μου όπως αποκαλώ τον σταθμό, έχουμε ζήσει πολλά.

Απώλειες, αποχωρήσεις λόγω δυσκολιών (και για βιοποριστικούς λόγους μη κρυβόμαστε), αλλά και χαρούμενα γεγονότα, όπως τους γάμους και τους ερχομούς των διαδόχων των συναδέλφων.

Τα ωραία, σίγουρα, αρέσουν σε όλους, αλλά εκεί που κρίνεται μία σχέση είναι στα δύσκολα. Και εκείνο που μπορώ με απόλυτη ειλικρίνεια να σας μεταφέρω είναι πως χαίρομαι που ανήκω σε αυτό το μέρος.

Όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν δύσκολες προσωπικές στιγμές, αλλά μέσα σε αυτές κατάλαβα πως έχω ανθρώπους που μπορώ να στηριχθώ ή άλλοι που ήταν εκεί και δεν περίμενα. Άνθρωποι που έδειξαν πρόθυμοι να με βοηθήσουν με κάθε τρόπο, κερνώντας μου έναν καφέ επειδή ερχόμουν σερί από το νοσοκομείο ή προθυμοποιήθηκαν να με βοηθήσουν σε ό,τι είχα ανάγκη.

Αυτό είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Μπορεί να υπάρξουν τσακωμοί και διαφορές μεταξύ μας, αλλά έτσι είναι οι οικογένειες. Στο τέλος το διασκεδάζουμε και κάνουμε πλάκα με αυτό.

Οικογένεια, όμως, είμαστε και με μερικούς από τους ακροατές που ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή από το ραδιόφωνο ή με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους στο σάιτ του σταθμού.

Και αυτό δείχνει πόσο μεγάλη είναι η δύναμη του ραδιοφώνου. Η διαδραστικότητα, όταν κάνεις ένα σαρδάμ και στέλνουν μήνυμα στον ηχολήπτη για να το στείλει «καρφί» στον Παουλότολο, ή όταν κάνεις ένα λάθος και σχολιάζουν κάτω από το ποστ στο Facebook.

Όλοι εμείς είμαστε ο ΣΠΟΡ FM και το μόνο που μπορώ να ευχηθώ για την οικογένειά μου είναι να είμαστε γεροί, να μεγαλώσουμε ως σύνολο αλλά και ως μονάδες στις προσωπικές μας ζωές, και να βρισκόμαστε κάθε χρόνο τέτοια μέρα και να θυμόμαστε όλα αυτά που μας ενώνουν!

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY