Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Το εστιατόριο Delta έλαβε Χρυσό Σκούφο στην κατηγορία σύγχρονη κουζίνα

Το εστιατόριο Delta κατάφερε να βραβευθεί με δύο Αστέρια MICHELIN Guide Athens και ένα MICHELIN Green Star for Sustainable Gastronomy

Το εστιατόριο Delta έλαβε Χρυσό Σκούφο στην κατηγορία σύγχρονη κουζίνα

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα στο Grand Ball Room του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετάννια” των Αθηνών, η καθιερωμένη τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων για τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας για το 2023.

Σε μια τελετή που συνδύασε τη λάμψη με την ενσυναίσθηση, αλλά και την αυτογνωσία, καθώς ήταν αφιερωμένη στο παγκόσμιο γαστρονομικό κίνημα Zero Food Waste, το εστιατόριο Delta έλαβε ένα Χρυσό Σκούφο στη σύγχρονη κουζίνα με βαθμολογία 16/20.

Η τελετή απονομής των ελληνικών γαστρονομικών βραβείων “Χρυσοί Σκούφοι 2023” πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, καθώς επίσης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Ο κος Δημήτρης Χριστοφιλέας, CEO του Δειπνοσοφιστήριον και ο επικεφαλής chef του εστιατορίου Θάνος Φέσκος παρέλαβαν το βραβείο εκ μέρους όλης της ομάδας που δημιουργεί και φροντίζει καθημερινά για τη σωστή λειτουργία του εστιατορίου.

Το Delta δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με στόχο να αποτελέσει έναν πρότυπο γαστρονομικό προορισμό αντάξιο των υψηλών προδιαγραφών του ΚΠΙΣΝ (Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος), αναδεικνύοντας συγχρόνως την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.

Το εστιατόριο Delta, με εμπνευστή του μενού τον χαρισματικό Γιώργο Παπαζαχαρία, κατάφερε να βραβευθεί με δύο Αστέρια MICHELIN Guide Athens και ένα MICHELIN Green Star for Sustainable Gastronomy, καθώς με βασικό αξίωμα «καμία απώλεια – καμία σπατάλη», υιοθετεί ένα βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας, που σέβεται τους πόρους της φύσης, αναδεικνύοντας παράλληλα στη συνείδηση του κοινού τη σημασία της αειφορίας και στη γαστρονομία.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY