Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Ο Τάσος Γιωτάκος ασφαλίζει την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες

Η στελέχωση του γραφείου του αποτελείται από 15 και πλέον εξειδικευμένα άτομα με στόχο την 24ωρη εξυπηρέτηση του εκλεκτού πελατολογίου του.

Ο Τάσος Γιωτάκος ασφαλίζει την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες

Ο ηγέτης της ασφαλιστικής αγοράς απουσίασε περίπου μια δεκαετία επιστρέφοντας δυναμικά μετά από μία σειρά επιχειρηματικών επιτυχιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τον Αύγουστο του 2022 με ποσοστό 80% μπήκε μέτοχος σε εταιρεία συντονιστών ασφαλιστικών πρακτόρων, παρουσιάζοντας σε μόλις 3 μήνες πρωτόγνωρα παραγωγικά αποτελέσματα για τα ελληνικά ασφαλιστικά δεδομένα.

Εταιρείες κολοσσοί και αλυσίδες καταστημάτων έδωσαν “ψήφο εμπιστοσύνης” στον Τάσο Γιωτάκο για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την άρτια κατάρτιση του, στα ασφαλιστικά προϊόντα.

Αν και ο ίδιος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται μεταξύ Αθηνών Ουάσιγκτον και Τελ Αβίβ, έχει στη φαρέτρα του τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα , προκειμένου να δώσει στους πελάτες του το ιδανικότερο προϊόν στην καλύτερη τιμή.

Αυτός, είναι μόνο ένας από τους λόγους της δυναμικής επιστροφής του.

Η στελέχωση του γραφείου του αποτελείται από 15 και πλέον εξειδικευμένα άτομα με στόχο την 24ωρη εξυπηρέτηση του εκλεκτού πελατολογίου του.

Είναι κοινό μυστικό πως πέραν της επιτυχίας του στο επιχειρηματικό λόμπυ της χώρας μας πολλοί επώνυμοι Έλληνες από τον καλλιτεχνικό χώρο και τον χώρο της τηλεόρασης, “ψηφίζουν” με κλειστά μάτια τον ηγέτη της ασφαλιστικής αγοράς.

Οι στόχοι του για το 2023 ξεπερνούν κάθε προηγούμενο με νέα προϊόντα, υπηρεσίες και συνεργασίες, δίνοντας εργασία σε νέους με όραμα, καλύπτοντας παράλληλα τις ασφαλιστικές ανάγκες των απαιτητικών πελατών του.

Στον ελεύθερο χρόνο του ο ίδιος ασχολείται με τις καταδύσεις, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τα ταξίδια του στην Αθωνική πολιτεία αλλά και στο οικουμενικό πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.

Ο Τάσος Γιωτάκος ατενίζει με αισιοδοξία και σιγουριά το μέλλον καθώς παντοδύναμος και γεμάτος εμπειρία ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY