Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Monkey Barista: Η τελειότητα σερβίρεται σε φλιτζάνι!

Ένα καλό concept είναι αυτό που μπορεί να κάνει έναν χώρο να ξεχωρίσει. Αυτό, και ο καλός καφές…

Monkey Barista: Η τελειότητα σερβίρεται σε φλιτζάνι!

Ένα καλό concept είναι αυτό που μπορεί να κάνει έναν χώρο να ξεχωρίσει. Αυτό, και ο καλός καφές…

Το Monkey Barista διαθέτει και από τα δύο, και μάλιστα στην πιο εκλεκτή εκδοχή τους! Με όχημα έναν σοβαρό χαρακτήρα με πολύπειρη εμπειρία, και όλα τα γνωρίσματα της καλής κουλτούρας και ιδιαίτερο πάθος για τον καφέ, το Monkey Barista θα σου σερβίρει έναν από τους καλύτερους καφέδες που μπορείς να γευτείς, αφού ο ίδιος ο «Monkey Barista» έχει ταξιδέψει σε 3 ηπείρους για να ανακαλύψει τα καλύτερα χαρμάνια.

Μείγματα από Αιθιοπία, Κολομβία, Παπούα, Κόστα Ρίκα και Βραζιλία θα ικανοποιήσουν όσους θεωρούν τον καφέ κορυφαία απόλαυση, ενώ εξαιρετικά συνοδευτικά, όπως οι σπιτικές μπάρες, τα χειροποίητα κουλούρια, τα ζεστά φρεσκοψημένα κρουασάν, οι απίστευτες φρουτοσαλάτες εποχής με μέλι, οι ζεστές σοκολάτες μας, τα εξαιρετικά αλμυρά σάντουιτς και οι τορτίγιες, θα ολοκληρώσουν τη γευστική εμπειρία που φέρνει αυτή η… «μαϊμού» στο Μαρούσι!

Το συστατικό της επιτυχίας ολοκληρώνεται με τον μοναδικό καφέ που ψήνεται επί τόπου και καθημερινά, στον χώρο μας ! Η δική μας ποικιλία, το δικό μας Monkey Barista, χαρμάνι! Επισκεφθείτε μας, δοκιμάστε μας και βαθμολογήστε μας!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY