Πώς φαίνεται η Αθήνα από το διάστημα

Ένα από τα πιο ευδιάκριτα από το Διάστημα σημεία της Γης είναι και η Αθήνα, όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσιεύει τις τελευταίες ημέρες η NASA και οι οποίες έχουν καταγραφεί από δορυφόρο της.\r\n\r\nΗ NASA έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από όλο τον κόσμο με πιο λαμπερές αυτές που έχουν την εντονότερη ανθρώπινη δραστηριότητα. Οι νεότερες εικόνες δείχνουν την νυχτερινή όψη της Ασίας, της Αφρικής και της Ευρώπης.\r\n\r\nΕκτός από την Αθήνα, στα φωτεινότερα σημεία της Γηραιάς Ηπείρου συγκαταλέγονται η βόρεια Ιταλία, οι παραλιακές περιοχές της Ισπανίας, η βορειοανατολική Γαλλία και οι Κάτω Χώρες.\r\n\r\nΗ Αφρική είναι σχεδόν εξ’ ολοκλήρου σκοτεινή, εξαιρουμένου του Δέλτα του Νείλου, ενώ σκοτεινή είναι κατά κύριο λόγο και η Ασία, εκτός από κάποιες περιοχές στη Μέση Ανατολή.\r\n\r\nhttp://youtu.be/hcN5Sf5NcQk\r\n\r\n\r\n

Ένα από τα πιο ευδιάκριτα από το Διάστημα σημεία της Γης είναι και η Αθήνα, όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσιεύει τις τελευταίες ημέρες η NASA και οι οποίες έχουν καταγραφεί από δορυφόρο της.

\r\n

\r\n

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από όλο τον κόσμο με πιο λαμπερές αυτές που έχουν την εντονότερη ανθρώπινη δραστηριότητα. Οι νεότερες εικόνες δείχνουν την νυχτερινή όψη της Ασίας, της Αφρικής και της Ευρώπης.

\r\n

\r\n

Εκτός από την Αθήνα, στα φωτεινότερα σημεία της Γηραιάς Ηπείρου συγκαταλέγονται η βόρεια Ιταλία, οι παραλιακές περιοχές της Ισπανίας, η βορειοανατολική Γαλλία και οι Κάτω Χώρες.

\r\n

\r\n

Η Αφρική είναι σχεδόν εξ’ ολοκλήρου σκοτεινή, εξαιρουμένου του Δέλτα του Νείλου, ενώ σκοτεινή είναι κατά κύριο λόγο και η Ασία, εκτός από κάποιες περιοχές στη Μέση Ανατολή.

\r\n

\r\n

http://youtu.be/hcN5Sf5NcQk

\r\n\r\n

Related posts