Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Huawei Ascend P2

\r\n

Η Huawei είναι μία εταιρία, που σταδιακά, κατάφερε με οικονομικές και ανταγωνιστικές ταυτόχρονα συσκευές, να κερδίσει πολλούς πόντους στη συνείδηση των καταναλωτών, κατά τη διάρκεια, ειδικά, του 2012.\r\n\r\nΜε την διεθνές συνέδριο Mobile World Congress 2013 (MWC) να πλησιάζει, και την αναμενόμενη παρουσίαση του Ascend P2 από την εταιρία, οι φήμες και οι διαρροές της νέας συσκευές όλο και πληθαίνουν.

\r\n

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε στην τεχνολογική κοινότητα μία φωτογραφία, που δείχνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η Huawei to 2013.

\r\n

Η νέα φωτογραφία κάνει ξεκάθαρη την λογική της Huawei για πολύ λεπτό περιβλήμα της συσκευής, με πάχος μικρότερο από 7 χιλιοστά, με τις φήμες να κάνουν λόγο για οθόνη 4,5 ιντσών και πυκνότητα εικονοστοιχείων 490ppi! Επίσης, θα είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,8GHz, ενώ η μνήμη του θα είναι 2GB.

\r\n

Ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι σχετικά μικρός, με μόλις 8GB, όμως είναι πολύ πιθανό να δίνεται δυνατότητα επέκτασης microSD. Ακόμα θα διαθέτει κάμερα 13 megapixel και λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean. Το μόνο που μένει πλέον, είναι να δούμε την επίσημη παρουσίαση του, και το κατά πόσο, αυτές οι φήμες θα επαληθευτούν.

\r\n\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts