Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Πρωταγωνίστρια του Baywatch τα… πέταξε όλα την Πρωτοχρονιά!

Τον τρόπο να επανέλθει στην επικαιρότητα, έστω και αν το θέμα δεν αφορά τις... υποκριτικές της ικανότητες, βρήκε πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch.

Πρωταγωνίστρια του Baywatch τα… πέταξε όλα την Πρωτοχρονιά!

Τον τρόπο να επανέλθει στην επικαιρότητα, έστω και αν το θέμα δεν αφορά τις… υποκριτικές της ικανότητες, βρήκε πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch. Η 48χρονη σήμερα Alicia Arden, τα πέταξε κυριολεκτικά όλα από πάνω της την Πρωτοχρονιά, μόνο που αυτή τη φορά, δεν φρόντισε να φορέσει ούτε το ολόσωμο κόκκινο μαγιό, καλύπτοντας ωστόσο με τα χέρια της και με μία… φωτογραφία της, τα επίμαχα σημεία του σώματός της.

Η Arden επιδόθηκε σε ένα… ράλι εορταστικών εκδηλώσεων στις οποίες συμμετείχε. Επειδή όμως το… ίματζ της δεν επιτρέπει την παρουσία της με το ίδιο φόρεμα σε διαφορετικά πάρτι, αποφάσισε να αλλάζει μέσα στο αυτοκίνητό της.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο φακός της κάμερας την… έπιασε να βγάζει τα ρούχα της. Η 48χρονη, ωστόσο, κάθε άλλο παρά αγχώθηκε. Όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ούσα άνετη, πέταξε όλα τα ρούχα από πάνω της -και όταν λέμε όλα, εννοούμε… όλα- ποζάροντας στην κάμερα με νάζι… ροζ γατούλας, όπως το φόρεμα που σκόπευε να φορέσει για τη συγκεκριμένη εκδήλωση που ετοιμαζόταν.

Βέβαια, αυτό που σημείωσαν οι… παρατηρητές, ήταν ότι η Αλίσια Άρντεν… ξέχασε την πόρτα ανοικτή μπροστά στους παπαράτσι! Θα το εκλάβουμε ως… παράλειψη, καθώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει!


protothema.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY