Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Ο «άνθρωπος κουκουβάγια»: 14χρονος γυρίζει το κεφάλι 180 μοίρες χωρίς να σπάει

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι αυτό που κάνει ένας 14χρονος Πακιστανός, ο οποίος αποκαλείται και "άνθρωπος κουκουβάγια", καθώς μπορεί να γυρίσει το κεφάλι του 180 μοίρες, κοιτάζοντας ακριβώς πίσω του.

Ο «άνθρωπος κουκουβάγια»: 14χρονος γυρίζει το κεφάλι 180 μοίρες χωρίς να σπάει

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι αυτό που κάνει ένας 14χρονος Πακιστανός, ο οποίος αποκαλείται και “άνθρωπος κουκουβάγια”, καθώς μπορεί να γυρίσει το κεφάλι του 180 μοίρες, κοιτάζοντας ακριβώς πίσω του.

Ο μικρός ονόματι Μοχάμεντ Σαμίρ από το Καράτσι, στα νότια της χώρας, χρησιμοποιεί τα χέρια του για να γυρίσει το κεφάλι του, πολύ πίσω από τους ώμους του και ευελπιστεί αυτή η τρομερή ευελιξία που διαθέτει, να του ανοίξει τις πόρτες για το Χόλιγουντ.

Ήμουν 6-7 ετών όταν είδα έναν ηθοποιό σε ταινία τρόμου να γυρίζει το κεφάλι του και να κοιτάζει πίσω του. Εντυπωσιάστηκα. Άρχισα να ασχολούμαι με αυτό και μέσα σε λίγους μήνες τα κατάφερα. Η μητέρα μου με χτύπησε όταν με είδε να το κάνω και μου είπε να το σταματήσω γιατί θα μπορούσα να τραυματίσω τον λαιμό μου. Με τον καιρό όμως συνειδητοποίησε ότι είναι δώρο από τον Θεό”, δήλωσε ο Σαμίρ, επισημαίνοντας ότι προπονείται συνεχώς για να διατηρήσει την ελαστικότητά του.

“Το όνειρό μου είναι να δουλέψω σαν εκείνο τον ηθοποιό που είχα δει, σε ταινίες τρόμου του Χόλιγουντ”, κατέληξε.

Ο 14χρονος έχει εγκαταλείψει το σχολείο και είναι μέλος μιας χορευτικής ομάδας για να κερδίζει τα προς το ζην για να βοηθήσει την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του δεν είναι σε θέση να εργαστεί λόγω προβλημάτων υγείας.

sigmalive.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY