Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο δολοφόνος της 22χρονης Ελληνίδας στο Λονδίνο

Ένας 31χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της Ελληνιδάς ομογενούς Iuliana Tudos, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 27 Δεκεμβρίου σε πάρκο του Λονδίνου.

Αυτός είναι ο δολοφόνος της 22χρονης Ελληνίδας στο Λονδίνο

Ένας 31χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της Ελληνιδάς ομογενούς Iuliana Tudos, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 27 Δεκεμβρίου σε πάρκο του Λονδίνου. http://www.star.gr/storage/photos/w_800px/201801/iulianatudos5-1514958453.jpg

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, πρόκειται για τον Κασίμ Λιούις από το Friern Barnet, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου την ερχόμενη Τετάρτη.

Η 22χρονη Iuliana είχε εξαφανιστεί από την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν αποχαιρέτησε τους φίλους της μετά από νυχτερινή διασκέδαση και επέστρεφε στο σπίτι της. http://www.star.gr/storage/photos/w_800px/201801/iulianatudos-1514958456.jpg

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή τρεις μέρες μετά, φέροντας τραύματα από μαχαίρι στη κοιλιά και με χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, το κορίτσι δέχθηκε επίθεση ενώ έκοψε δρόμο από το πάρκο του Finsbury για να γυρίσει στο σπίτι της.

http://www.star.gr/storage/photos/w_800px/201801/iulianatudos6-1514958454.jpg

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η σορός της βρέθηκε σε «τρομερή κατάσταση» δίπλα από ένα αθλητικό κέντρο, ελάχιστα μέτρα από το σπίτι της στο Βόρειο Λονδίνο.

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα των φίλων της στο Facebook:

«RIP άγγελέ μου. Αντίο άγγελέ μου. Αντίο μοναδική, πραγματική μου φίλη», έγραψε η φίλη της Iuliana από τη Λευκωσία, Ελένη Σακκά.

Η Iuliana Tudos είχε ξεκινήσει να εργάζεται στην παμπ World’s End στο Κάμντεν εδώ και λίγους μήνες και ήδη είχε καταφέρει να γίνει αγαπητή στους συναδέλφους της και στους θαμώνες της παμπ. http://www.star.gr/storage/photos/w_800px/201801/iulianatudos3-1514958449.jpg

Μάλιστα οι φίλοι της επέκριναν την αστυνομία του Λονδίνου, κατηγορώντας την ότι αντιμετώπισε την εξαφάνιση της 22χρονης ομογενούς ως «μεσαίου κινδύνου», όταν δηλώθηκε αρχικά η εξαφάνισή της, παρά τις συνεχείς επισημάνσεις τους ότι δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ έτσι απροειδοποίητα.

Η αστυνομία από την πλευρά της αρνείται τις κατηγορίες τονίζοντας πως πήραν την υπόθεση σοβαρά από την αρχή.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY