Βάζει φωτιά στη νύχτα ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio! (pics)

Βάζει φωτιά στη νύχτα, ο Πάνος Κιάμος στο κατάμεστο Posidonio μεταμορφώνοντας την κάθε βραδιά σε ένα ξέφρενο party!

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, ο Νικηφόρος, η Μαλού και οι Deevibes.

Το τραγούδι του Πάνου Κιάμου «Θέλω να σε ξαναδώ» με τον Super Sako Feat. Bo είναι το απόλυτο Hit! Στην πίστα του Posidonio, o Πάνος Κιάμος το ερμηνεύει παρέα με τον Dominic από τους Deevibes.

Πρόσφατα όμως ο Πάνος Κιάμος το ερμήνευσε με τον Bo. Ο ράπερ Bo παρευρέθηκε στο Posidonio κι ο Πάνος Κιάμος τον προσκάλεσε στην πίστα όπου ερμήνευσαν την μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού «Θέλω να σε ξαναδώ».

2_Kiamos_B0
Kiamos_Bo

Στο Posidonio διασκέδασε η πάντα λαμπερή Άντζελα Δημητρίου. Ο Πάνος Κιάμος την κάλεσε στην πίστα όπου τραγούδησαν ντουέτο και στη συνέχεια η Lady ερμήνευσε διαχρονικά τραγούδια της.

Kiamos_Lady
3_Kiamos_lady
2_Kiamos_Lady

Στο Posidonio διασκέδασε και η Ελένη Χατζίδου με την παρέα της μεταξύ της οποίας ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο αλπικό σκι, Μαρία Σαμαρινού, που ήταν συμπαίκτρια με την Χατζίδου στο Survivor2.

Samarinou_Xatzidoy_Eleftheriou_se_Kiamo

Ο Πάνος Κιάμος, στην καλύτερη καλλιτεχνική του περίοδο χαρίζει αστείρευτο κέφι με τις ερμηνείες του, τις μεγάλες επιτυχίες του, τις νέες: «Αλλού εσύ», «Χαρταετός», το τραγούδι του καλοκαιριού «Θέλω να σε ξαναδώ» αλλά και την χαρισματική του επικοινωνία.

PANOS_KIAMOS2

Ο Νικηφόρος ξεσηκώνει με τις ερμηνείες του και τις δικές του επιτυχίες όπως και η Μαλού με την μοναδική φωνή της και στις δικές της επιτυχίες.
2_NIKIFOROS
Malou
DEEVIBES

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι πραγματικά μοναδικές!

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035
https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

Related posts