Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Βαρβάρα Λάρμου: Από Αναστασία του Μπρούσκο μεταμορφώνεται στη Λύντια του Red Speedo (pics)

Την βλέπαμε καθημερινά για τέσσερα χρόνια στο Μπρούσκο, στο οποίο ξεχώρισε ως «Αναστασία» για το υποκριτικό της ταλέντο, την ερμηνεία της και φυσικά τη μεσογειακή ομορφιά της.

Βαρβάρα Λάρμου: Από Αναστασία του Μπρούσκο μεταμορφώνεται στη Λύντια του Red Speedo (pics)

Την βλέπαμε καθημερινά για τέσσερα χρόνια στο Μπρούσκο, στο οποίο ξεχώρισε ως «Αναστασία» για το υποκριτικό της ταλέντο, την ερμηνεία της και φυσικά τη μεσογειακή ομορφιά της.

Ο λόγος για την Βαρβάρα Λάρμου, η οποία αυτή την περίοδο συμμετέχει στην παράσταση «Red Speedo», το έργου του Lucas Hnath που παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».

Η Κύπρια ηθοποιός υποδύεται την Λύντια, η οποία είναι η πρώην του Ρέι στην παράσταση, και εκείνο που μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε είναι πως ξεχωρίζει και σε αυτό το επαγγελματικό της βήμα.

Όπως δηλώνει η ίδια στο oneman, «η Λύντια είναι φυσικοθεραπεύτρια που έχασε τη δουλειά της και προσπαθεί να επιβιώσει. Είναι αναγκασμένη να σπαταλά πολλή ενέργεια στη διαχείριση των θεμάτων επιβίωσης, αλλά σαν χαρακτήρας είναι αυτό που λέμε streetsmart. Ένα κορίτσι της πιάτσας. Είναι καπάτσα, έξυπνη, δυναμική κι αγαπάει τον γάτο της. Η Λύντια είναι δυνατή, αλλά έχει πολλές αδυναμίες. Δεν το βάζει ποτέ κάτω, αλλά στον μικρόκοσμο του έργου κανείς δεν το βάζει κάτω. Οπότε είναι αναγκασμένη να παλεύει και, ως γυναίκα, να επιβιώνει με τον δικό της τρόπο».

Το Red Speedo διαπραγματεύεται το ντόπινγκ, αλλά μέσα από το έργο αναδύονται διάφορα υπαρξιακά, φιλοσοφικά και κοινωνιολογικά θέματα. Για μένα, είναι ένα σχόλιο πάνω στις φορεμένες πεποιθήσεις για το πώς πρέπει να ζει κάποιος τη ζωή του, για το τι σημαίνει ‘κανονικός’, για το ποιος είναι επιτυχημένος‘.

RED SPEEDO
του
Lucas Hnath

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος
έως 20 Μαΐου 2018, 21:30
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 21:30

Μια αγωνιώδης, βαθιά βουτιά στα σκοτεινά και επικίνδυνα νερά του ντόπινγκ…

Πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει κάποιος για την νίκη; Πόσο κοστίζει η ηθική;

Μέσα από τις αποφάσεις, πράξεις και συνειδήσεις των χαρακτήρων του, με φόντο τον κόσμο του υγρού στίβου, ο συγγραφέας Lucas Hnath στήνει ένα σύγχρονο έργο για την ηθική δημιουργώντας ένα έντονο και αιχμηρό δράμα. Σχέσεις που διαλύονται από τη φιλοδοξία, τα αναβολικά, τη γεύση της επιτυχίας, ποτισμένες από τον φόβο για επιβίωση.

Τέσσερα πρόσωπα, με την πολυπλοκότητα τους, τις αδυναμίες τους και την ανάγκη τους για τη επιτυχία με κάθε τρόπο, ρίχνονται σε ένα σκοτεινό παιχνίδι αποφάσεων και αποδεικνύουν ότι σε έναν τέτοιο αγώνα καμία συνείδηση δεν παραμένει αθώα.

Το Red Speedo, παρουσιάστηκε στην OFF BROADWAY θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης το 2016 και κέρδισε το βραβείο OBIE και Outer Critics Circle Award.

Σε ογδόντα λεπτά αγωνίας και συνεχών ανατροπών δίνει δυνατές απαντήσεις και προβληματισμούς για το πόσο κοστίζει η ηθική στον αγώνα για επιτυχία, χρησιμοποιώντας μια απόλυτα σύγχρονη γλώσσα, γεμάτη ένταση.

Σε πέντε σκηνές, η ένταση αυξάνεται συνεχώς. Πριν το νήμα του τερματισμού, είναι αμφίβολο αν υπάρχει στην ουσία νικητής.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY