ΕΞΟΔΟΣ

«Τρελαίνομαι»: Το νέο χιτ του καλοκαιριού έρχεται – Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ! (pics)

«Τρελαίνομαι»: Το νέο χιτ του καλοκαιριού έρχεται – Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ! (pics)
Ένα άκρως καλοκαιρινό και ανεβαστικό τραγούδι ετοίμασε ο Κωνσταντίνος Κουφός.

Ένα άκρως καλοκαιρινό και ανεβαστικό τραγούδι ετοίμασε ο Κωνσταντίνος Κουφός. Ο Κερκυραίος καλλιτέχνης θα κυκλοφορήσει το νέο του κομμάτι, με τίτλο «Τρελαίνομαι», την Παρασκευή 4 Μαΐου και το alterinfo.gr βρέθηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.

Η αρχή έγινε στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, όπου ο νεαρός τραγουδοποιός φαίνεται πως απολύεται από το στρατό και… τρελαίνεται, αποφασίζοντας να διασκεδάσει με φίλους τις πρώτες του ώρες ως πολίτης.

Πηγαίνει για βόλτα στην Πλάκα με τα φιλαράκια του και εκεί συναντάει την όμορφη κοπέλα που του παίρνει το μυαλό, και οι δυο τους περνούν μοναδικές στιγμές μέχρι που φτάνουν στην παραλία, όπου και ολοκληρώνεται το βίντεο κλιπ.

Το «Τρελαίνομαι» είναι σε στίχους του Κωνσταντίνου Κουφού, η μουσική ανήκει στον Ντούσαν Μπάτσιτς (Τα ποτήρια μας ψηλά), ενώ η οργάνωση παραγωγής ανήκει στον στενό συνεργάτη του, Σωτήρη Βρακά.

Την επιμέλεια του βίντεο κλιπ υπογράφει ο μοναδικός Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, ενώ η παραγωγή – ενορχήστρωση του τραγουδιού έγινε από τον Πάρη Κάλπο.

Τη χορογραφία των χορευτών ανέλαβε η Μαρία Λυραράκη, ενώ από την Κέρκυρα ήρθε η χορογράφος Νίκη Γιάννου, φίλη του τραγουδιστή.

Δείτε τις φωτογραφίες μέσα από τον φακό του alterinfo.gr

Κουφός… σεισμός και αποκαλύεται ο Κωνσταντίνος από το στρατό! Τα γυρίσματα που έγιναν στα στενά της Πλάκας Ο Σωτήρης Βρακάς (στο κέντρο) μαζί με την Μαρία Λυραράκη και τη συνεργάτιδά της Όταν έχει προχωρήσει το ειδύλλιο… Το απαραίτητο τσεκάρισμα των σκηνών Λίγο πριν τελειώσουν τα γυρίσματα στο κέντρο της Αθήνας Οι τελευταίες σκηνές και… wrap!

Ακουλουθήστε τον Κωνσταντίνο Κουφό στα social media Facebook: Κωνσταντίνος Κουφός Instagram: kwnkouofficial YouTube: Konstantinos Koufos Tv

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!