Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Rox club Athens θα αποτελέσει μοναδικό προορισμό

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και νέα μαγαζιά έρχονται να συνταράξουν την καλοκαιρινή μας διασκέδαση με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Rox club Athens θα αποτελέσει μοναδικό προορισμό

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και νέα μαγαζιά έρχονται να συνταράξουν την καλοκαιρινή μας διασκέδαση με τον πιο μοναδικό τρόπο. Ο λόγος για το νεοσύστατο Rox club Athens το οποίο έρχεται στο απόλυτο καλοκαιρινό hotspot της πόλης, την Παραλιακή, στην θέση του Cabaret Romeo με σκοπό να θέσει τον πήχη της διασκέδασης σε πολύ υψιλό επίπεδο. Το Rox club Athens αποτελεί την νέα εποχή του κλασσικού meetpoint όλης της νυχτερινής Αθήνας, Cabaret Romeo. Ακολουθώντας λοιπόν την απόλυτη τάση της εποχής, live clubbing, εκμοντερνίζεται, εκσυγχρονίζεται και ανανεώνεται πλήρως,  ενστερνιζόμενο ουσιαστικά, τον νέο τρόπο διασκέδασης.

Το πανέμορφο σκηνικό του ροξ γλυφάδα, και οι προδιαγραφές μαγαζιού του εξωτερικού πάνω στις οποίες έχει στηθεί, θα το θέσουν όπως όλα δείχνουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου. Τοποθετημένο δίπλα ακριβώς από την θάλασσα, προσφέροντας στην ατμόσφαιρα και στην διάθεση μας, την καλοκαιρινή χροιά που τους πρέπει θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης, καθώς οι απίστευτες εκπλήξεις που έχουν προετοιμάσει οι ιθύνοντες για όλους εμάς θα φτάσουν το κέφι και την διασκέδαση στο κόκκινο, με το αθηναικό κοινό να συρρέει για να το χρίσει ως τον απόλυτο προορισμό για την θερινή διασκέδαση του 2017-2018.

Ένα στοιχείο που θα δημιουργήσει τον απόλυτο πανικό και φυσικά θα είναι επόμενο, είναι τα καλύτερα πάρτι που θα μπουν στην πρωταγωνίστρια γραμμή της θερινής διασκέδασης. Έτσι, το Rox club τοποθετεί στην πρώτη γραμμή ένα πάρτι θρύλος για τα νυχτερινά δεδομένα, ένα event που μονοπωλεί συνεχώς όπου και αν εμφανίζεται το ενδιαφέρον όλης της πόλης. Κάθε Πέμπτη θα ξεσηκώνει το κέφι λοιπόν, το μοναδικό event Showtime. Το Showtime, είναι ένα θρυλικό πάρτι για τα νυχτερινά δεδομένα, και έχει περάσει από τα καλύτερα club όλης της Αθήνας, έχοντας ένα πολύ μεγάλο φανατικό κοινό, να καθιστά κάθε μαγαζί στο οποίο λαμβάνει χώρα κατάμεστο. Τα πιο σωστά vibes, παίρνουν την θέση τους, με τους top dj’s να βάζουν φωτιά στα decks με τις μουσικές τους επιλογές, κρατώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κάθε νύχτα στο εν λόγω μαγαζί, θα είναι ένα non stop party, και μέσω των μοναδικών special surprises, και events του, που χαρακτηρίζονται για την ιδιαίτερη πρωτοτυπία τους, έχει χριστεί ως ο απόλυτος μονόδρομος της διασκέδαση μας. Οι Παρασκευές και τα Σάββατα στο Rox θα έχουν άρωμα από house vibes με τους καλύτερους dj’s της πόλης να δημιουργούν τον απόλυτο πανικό.  Η διακόσμηση και ο φωτισμός του Rox Nightclub Athens, είναι κάτι που εντυπωσιάζει όλους τους θαμώνες, αφού είναι υλοποιημένα με μοντέρνα στοιχεία και υπερσύγχρονη τεχνολογία, με το elegant στοιχείο να υπερτερεί σε κάθε γωνιά του μαγαζιού, θέτοντας ισχυρή υποψηφιότητα για να χριστεί ο νούμερο ένα προορισμός της καλοκαιρινής σεζόν 2018.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY