Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

To «Chinatown – Τα Τρία Καταφύγια» αύριο το βράδυ στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας

Μία ξεχωριστή ταινία μεταξύ άλλων θα προβληθεί αύριο (28 Σεπτεμβρίου, στις 21:30) στον Κινηματογράφο Δαναός, στο πλαίσιο του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - «Νύχτες Πρεμιέρας».

To «Chinatown – Τα Τρία Καταφύγια» αύριο το βράδυ στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας

Μία ξεχωριστή ταινία μεταξύ άλλων θα προβληθεί αύριο (28 Σεπτεμβρίου, στις 21:30) στον Κινηματογράφο Δαναός, στο πλαίσιο του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – «Νύχτες Πρεμιέρας».

Πρόκειται για την ελληνοκυπριακή παραγωγή «Chinatown – Τα Τρία Καταφύγια», στην οποία μετέχει ένα σημαντικό καστ από Έλληνες, Κύπριους και Κινέζους ηθοποιούς.

Στα 18 της η Κλειώ μαθαίνει ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε από την κινεζική μαφία και ορκίζεται εκδίκηση. Σκοτεινό παραμύθι τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας, με τους Κατερίνα Μισιχρόνη, Θέμις Μπαζάκα και Γιάννη Στάνκογλου στην πρώτη ταινία πολεμικών τεχνών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παρουσία συντελεστών

ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ | 2018 | ΕΓΧΡΩΜΟ | DCP | 91’ | ΑΓΓΛΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ

Η Κλειώ, από πατέρα Kινέζο και Κύπρια μητέρα, μεγάλωσε με αγάπη και φως σε ένα μικρό χωριό στους λόφους της Κύπρου. Όταν γίνεται 18 χρονών, μαθαίνει ότι ο πατέρας της δεν πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά δολοφονήθηκε από την κινέζικη μαφία στην Chinatown της Αθήνας. Η Κλειώ ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Ένας παλιός φίλος του πατέρα της, ο Μάγειρας Λιν, την βοηθάει και ο νεαρός βοηθός του την ερωτεύεται. Η Κλειώ αναζητά τους δολοφόνους, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι ο Μάγειρας Λιν έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό…

Ένα σκοτεινό παραμύθι εκδίκησης, με σκηνές δράσης και πολεμικών τεχνών, μια ιστορία για την μοίρα και την δύναμη της ανθρώπινης βούλησης.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλίκη Δανέζη-Knutsen
ΣΕΝΑΡΙΟ: Αλίκη Δανέζη-Knutsen
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Vladimir Subotić
ΜΟΥΣΙΚΗ: Christina Georgiou, George Solonos
ΜΟΝΤΑΖ: Kenan Akkawi
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Κατερίνα Μισιχρόνη, Richard Ng, Chris Li, Jaqueline Chang, Θέμις Μπαζάκα, Γιάννης Στάνκογλου, Master Tang Tung Wing, Κούλλης Νικολάου
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Anna Tsiarta

ALIKI DANEZI-KNUTSEN
H Αλίκη Δανέζη-Knutsen γεννήθηκε στην Κύπρο. Σπούδασε κινηματογράφο και φιλοσοφία στις ΗΠΑ. Είναι σκηνοθέτις θεάτρου και κινηματογράφου. Τον Οκτώβριο 2018 θα παρουσιάσει το «Reigen-To Γαϊτανάκι του Έρωτα» του Α. Σνίτσλερ. Το Chinatown-Tα Τρία Καταφύγια είναι η τρίτη της μεγάλου μήκους ταινία.

ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ
2018 Chinatown: The Three Shelters
2001 Bar
1996 Roads and Oranges

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY