Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Τα πέντε κορυφαία club της Αθήνας!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το Envogue nightclub είναι εκείνο το μαγαζί που ξεσηκώνει όλο το αθηναϊκό κοινό και μετατοπίζει το ενδιαφέρον στο Γκάζι, σε κάθε μέρα λειτουργίας του.

Τα πέντε κορυφαία club της Αθήνας!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το Envogue nightclub είναι εκείνο το μαγαζί που ξεσηκώνει όλο το αθηναϊκό κοινό και μετατοπίζει το ενδιαφέρον στο Γκάζι, σε κάθε μέρα λειτουργίας του.

Οφείλουμε να πούμε πως το παρείστικο κλίμα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του En vogue club με τα πάρτι και τα events που πλαισιώνουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του να μην αφήνουν κανένα θαμώνα ανικανοποίητο. Η αλήθεια είναι πως όποιος το έχει επισκεφτεί έστω και μια φορά, μπορεί να επιβεβαιώσει αυτή την φράση στο έπακρον, βέβαια για να μην λέμε και ψέματα, κανείς δεν το έχει επισκεφτεί μόνο μια φορά.

Το BOX Athens Club έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το live clubbing και κατάφερε να γίνει συνώνυμο της νεανικής διασκέδασης στην Αθήνα. Σε έναν σύγχρονο χώρο, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και design, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, διασκεδάζουν τόσο φανατικοί όσο και νέοι θαμώνες που έρχονται για να ζήσουν τη ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει το Box Athens Club.

Το βραδινό μαγαζί δημιούργησε τη νέα τάση της διασκέδασης, με κορυφαία ονόματα της Pop ελληνικής σκηνής να απογειώνουν τα βράδια μας σε ένα από τα πιο hot στέκια της Αθήνας. Για ακόμα μια χρονιά το BOX Athens συνεχίζει με ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της αθηναϊκής νύχτας. Οι Μέλισσες θα είναι για 5η συνεχόμενη χρονιά στο αγαπημένο τους νυχτερινό κέντρο. Ένα σχήμα που ήρθε για να μείνει και για 5η χρονιά, μας υπόσχεται βράδια γεμάτα μουσική, χορό και μεγάλες επιτυχίες.

Το σπουδαίο Toy Room club, όπου τα πάρτι που γίνονται απογείωσαν τις χειμερινές βραδιές μας και βρήκαν την μόνιμη στέγη τους εκεί, κινούνται στους καλύτερους ξένους ρυθμούς.

Ας παραδεχτούμε πως το Toy Room, δεν είναι τυχαίο μαγαζί που έρχεται απλά να προστεθεί στα αναρίθμητα club της πόλης μας, καθώς είναι αποτέλεσμα ανθρώπων που γνωρίζουν άρτια τα νυχτερινά δεδομένα, την πολύ καλά οργανωμένη ομάδα White Mask Productions και προσπαθούν να πάνε την έννοια του clubbing ένα βήμα παραπέρα και πιο κοντά στα πρότυπα του εξωτερικού.

Τα πάρτι που θα απογειώσουν τις χειμερινές βραδιές μας και θα βρουν την μόνιμη στέγη τους στο μοναδικό Lohan club, θα ικανοποιούν κάθε γούστο και προτίμηση αφού θα κινούνται άψογα και σε ελληνικούς και ξένους ρυθμούς.

Η δομική σύσταση του Lohan, επιτρέπει και έναν υπέροχο prive χώρο με υπερυψωμένους καναπέδες που προσδίδουν άνεση και ένα elegant στοιχείο στην γενικότερη αισθητική εικόνα του μαγαζιού. Σε κάθε πάρτι πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζουν φυσικά οι καλύτεροι dj’s με τα υπερσύγχρονα Led walls, αλλά και άρτια διαμορφωμένους χώρους για να δίνουν μοναδικά shows οι πιο εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες.

Ο Διονύσης Σχοινάς τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερή αξία στη νυχτερινή διασκέδαση. Το Ακάνθους Σχοινάς επιστρέφει με τον ο Διονύσης Σχοινάς για 2η σεζόν στον ιστορικό χώρο του VOX Live στο Γκάζι στην Ιερά Οδό όπου θα είναι και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μετά την εξαιρετική πρώτη σεζόν στο ανακαινισμένο νυχτερινό κέντρο, είναι έτοιμος και πάλι να μας διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ρυθμούς ποπ-ροκ! Η ενέργεια του, τα τραγούδια του ξεσηκώνουν πάντα το κοινό του κάνοντας το μαγαζί να γεμίζει ασφυκτικά κάθε βράδυ και ο κόσμος να διασκεδάζει στους ρυθμούς του.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY