Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από τη ΔΕΗ έρχονται για 21η χρονιά

Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do!

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από τη ΔΕΗ έρχονται για 21η χρονιά

Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας έρχεται κάθε χρόνο και προσφέρει μια αυθεντική μουσική εμπειρία που ενώνει δυνατά όλους τους fans, τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ συμπληρώνουν 21 χρόνια και, για μια ακόμα χρονιά, με τη στήριξη της ΔΕΗ, που για τέταρτη χρονιά είναι ο Μεγάλος Χορηγός του θεσμού, αναμένεται να προσφέρουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις.

Φέτος, η απονομή των Mad Video Music Awards θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), ενώ το The VMA Village Festival ανοίγει τις πόρτες του από την Τρίτη 18 Ιουνίου, στον εξωτερικό χώρο του Tae Kwon Do, με μια σειρά μοναδικών εμπεριών για το κοινό. Έτσι, από το πρωί της προηγούμενης ημέρας της απονομής, μικροί και μεγάλοι ζούμε την εμπειρία των Mad VMA με all day events, food court, αγαπημένα brands και μια μεγάλη pop συναυλία που έρχεται το βράδυ της Τρίτης, για να μας ξεσηκώσει!

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ επιστρέφουν για πέμπτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!

Παρακολούθησε το trailer των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ

Κλείσε τώρα τη θέση σου και ζήσε από κοντά τη μοναδική MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από την ΔΕΗ εμπειρία!
Η προπώληση των εισιτηρίων για τα
MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ
ξεκίνησε!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
https://www.videomusicawards.gr/

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ
#WeGoGreen
#MadVMA #MadVMA24

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates για τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ καθημερινά στο MAD TV, στο MAD RADIO 106,2, στο www.mad.gr και στα Social Media του Mad.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY