Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Σαρωτικός ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio! – Η εντυπωσιακή πρεμιέρα και οι βραδιές-φωτιά! – Το μήνυμα των θαυμαστών στον τραγουδιστή

Με τον σαρωτικό αέρα του καλοκαιριού επέστρεψε ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio!

Σαρωτικός ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio! – Η εντυπωσιακή πρεμιέρα και οι βραδιές-φωτιά! – Το μήνυμα των θαυμαστών στον τραγουδιστή

Με τον σαρωτικό αέρα του καλοκαιριού επέστρεψε ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio!

Την εντυπωσιακή πρεμιέρα διαδέχθηκαν νύχτες-φωτιά στο κατάμεστο Pοsidonio με τον Πάνο Κιάμο να μετατρέπει την κάθε βραδιά σε ένα ανεπανάληπτο Party!

1Kiamos

2Kiamos

Μαζί με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio, ο Νικηφόρος και η Μαλού. Συμμετέχουν και οι Deevibes!

Σε δυναμικό και ένθερμο κλίμα στο κατάμεστο Posidonio υποδέχθηκαν τον Πάνο Κιάμο, οι παρευρισκόμενοι, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα τραγουδώντας παρέα του, το απόλυτο hit «θέλω να σε ξαναδώ» τα άλλα νέα τραγούδια του: «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής» και τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του. Θαυμαστές του Πάνου Κιάμου εμπνευσμένοι από το τίτλο του τραγουδιού «τάσεις φυγής», έστειλαν στον Πάνο Κιάμο το μήνυμά τους ξεδιπλώνοντας ένα πανό, που έγραφε:

«Δεν έχουμε από σένα τάσεις φυγής». Και κυριολεκτούσαν καθώς τόσο εκείνοι όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι δεν έφυγαν πριν το τέλος του προγράμματος.

Pano_Kiamos

Ενθουσιώδεις ήταν και οι βραδιές, που ακολούθησαν την πρεμιέρα με τον Πάνο Κιάμο στα καλύτερά του ο οποίος χαρίζει μοναδικές στιγμές κεφιού όπως μόνο εκείνος ξέρει.

3kiamos

Την δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα ο Νικηφόρος και η Μαλού.

Δυναμική είναι η παρουσία του ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή της νεότερης γενιάς του Νικηφόρου. Ο Νικηφόρος με τις επιτυχίες του ( «σαν τα μάτια σου», «άσπρο πάτο», «ο άντρας που ξέρεις»…) και την καινούρια «σαν αλήτης» κρατά το κέφι στα ύψη.

1_Nikiforos

3_Nikiforos

2_Nikiforos

Η Μαλού δίνει το δικό της στίγμα με την σπουδαία φωνή της σε καθηλωτικές ερμηνείες και σε δικές της επιτυχίες ( «τους είπες πως», «ώρα να γυρίσεις», «ποιά ζωή»).

3Malu

2Malu

1Malu

Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι Deevibes δίνουν άλλον αέρα ενώ το τραγούδι τους «στο σώμα ραντεβού» έχει κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου.

1_Dee_Vibes

Kiamos_Dominic_apo_Deevibes

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές!

1panoskiamos

posidonio_xoreftries

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035
https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY