Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Πες μου την ιστορία σου: Μία ψυχολόγος, φανατική θαυμάστρια του Πάνου Κιάμου, σε ξεκαρδιστικές ιστορίες

Ερωτικές υποθέσεις της Μαρίνας και του Μάνου αλλά και πολλές άλλες «περιπτώσεις» που χρειάζονται την άμεση βοήθεια των ψυχολόγων.

Πες μου την ιστορία σου: Μία ψυχολόγος, φανατική θαυμάστρια του Πάνου Κιάμου, σε ξεκαρδιστικές ιστορίες

Μπορεί λόγω των καταστάσεων να μπήκαν στον πάγο τα θεατρικά μας σχέδια, αλλά η ομάδα μας ένωσε τις δυνάμεις της για ένα δημιουργικό και ολοκαίνουριο εγχείρημα: το “Πες Μου Την Ιστορία Σου”.

Μια σειρά σπονδυλωτών, ολιγόλεπτων επεισοδίων που ανεβαίνουν στο κανάλι της ομάδας Let’s Act στο YouTube.

Φανταστικές ιστορίες, εμπνευσμένες από την επικαιρότητα με στόχο να διασκεδάσουμε και εμείς και ο κόσμος μέσα στην καραντίνα και να διακωμωδήσουμε λίγο την κατάσταση. Τα επεισόδια είναι βασισμένα σε κείμενα της Πηγής Μπουκουβάλα με μεγάλες δόσεις αυτοσχεδιασμού από τους ηθοποιούς της σειράς.

Η υπόθεση:

Η Μαρίνα Αλίμου, φτασμένη ψυχολόγος (και φανατική θαυμάστρια του Πάνου Κιάμου) αναγκάζεται να κάνει συνεδρίες μέσω Zoom λόγω των συνθιηκών. Βοηθός της – με το ζόρι –  ο Μάνος Παππάς, νέος ψυχολόγος (και φανατικός θαυμαστής της Μαρίνας Αλίμου). Πελάτες τους μια σειρά από απίστευτα περιστατικά, όπως αυτά της φιλάρεσκης εφοριακού Σούζυ Πίτπα, που θεωρεί ότι την έχει επικηρύξει η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω του παράνομου δεσμού της με τον Πρίγκιπα Χάρρυ, του  σνομπ αρχιτέκτονα Θάνου Ρηγοπούλου τον οποίο εξανάγκασε σε συνεδρίες ο κατά 15 χρόνια μικρότερος – και πολύ ζηλιάρης – εραστής του Γιακουμής, της Ελισάβετ Δεμίρη-Παπανδρέου που ανησυχεί για τις κόρες της, την αξιολάτρευτη Κανέλα και τη δυναμική και αρκετά φιλόδοξη 18χρονη Φούλη, της μεταφυσικής Εκάβης που παρεμβαίνει στους καβγάδες της μητέρας της, Δανάης Χαρούλη με το νεκρό πατέρα της, της Πυθίας, του φοβερού μέντιουμ που βοηθάει τις ερωτικές υποθέσεις της Μαρίνας και του Μάνου αλλά και πολλές άλλες «περιπτώσεις» που χρειάζονται την άμεση βοήθεια των ψυχολόγων μας. Στην πορεία θα ανακαλύψουμε πολλά ξεκαρδιστικά μυστικά και απροσδόκητες συνδέσεις μεταξύ των πελατών και θα απολαύσουμε περιστατικά με guest χαρακτήρες- έκπληξη.

Σκηνοθεσία: Πηγή Μπουκουβάλα, Φάνης Στάμου
Κείμενα: Πηγή Μπουκουβάλα
Διανομή Ηθοποιών:
Πηγή Μπουκουβάλα
Φάνης Στάμου
Πάνος Τσαλιγόπουλος
Κωνσταντίνος Κάππας
Μαριλένα Κεκάτου
Βιολέττα Μπουκουβάλα
Ηρώ Σπυροπούλου
   Συμμετέχουν πολλοί φίλοι και guest stars
Styling: Χαρά Κυρίτση
Επιμέλεια μακιγιάζ: Δώρα Πάτσο
Κομμώσεις: Σήλια Κορύζη

Ευχαριστούμε το Happy Puppy Print On Demand για το λογότυπο της σειράς.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY