Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Ο Πέτρος Ιακωβίδης & η Λένα Ζευγαρά στο VOGUE Club στη Θεσσαλονίκη!

Opening - Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Ο Πέτρος Ιακωβίδης & η Λένα Ζευγαρά στο VOGUE Club στη Θεσσαλονίκη!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης & η Λένα Ζευγαρά ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο Vogue Club στη Θεσσαλονίκη. Μετά από τέσσερις μήνες επιτυχίας στην Αθήνα , οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες συνεχίζουν την άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους και στην Θεσσαλονίκη!

Δύο λαμπερά και πολύ επιτυχημένα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας , που συναντιούνται ξανά επί σκηνής στο ριζικά ανακαινισμένο και σύγχρονης αισθητικής,  Vogue Club για να παρουσιάσουν την πιο #must πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης!




Ο Πέτρος Ιακωβίδης , επιστρέφει στη πόλη όπου ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα και στη συνέχεια αναδείχθηκε ως ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του.  Με τις επιτυχίες απ’ την προσωπική του δισκογραφία , το νέο του hit “Για πάντα” και με τα τραγούδια του νέου του δίσκου “Καλησπέρα” , που κυκλοφορεί από την Panik Records,  να φιγουράρουν στην κορυφή των charts , ο πολυπράγμων καλλιτέχνης θα μας παρασύρει με τις ερμηνείες του,  την αμεσότητα και την άψογη επικοινωνία με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά , παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με κύριο γνώμονα την διασκέδαση του κοινού!

Η Λένα Ζευγαρά , μια απ’ τις δημοφιλέστερες λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς , σε κάθε live εμφάνιση της δημιουργεί μια “μαγική” σχέση με το κοινό και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Με το νέο της hit “Ας τα λέμε καλά” η Λένα Ζευγαρά επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και θα μας καθηλώσει με τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες της αλλά και με τα νέα τραγούδια απ’ την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά , που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα από την Panik Records!

Η εξαιρετική χημεία του Πέτρου Ιακωβίδη και της Λένας Ζευγαρά , αποτυπώνεται σε κοινά μουσικά στιγμιότυπα, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, ταυτιστεί και τραγουδήσει δυνατά!

Photo-Vogue-Club-Iakovidis-Zevgara

Μαζί τους η εντυπωσιακή Χάρις Σάββα, ο Λεμονής Σκοπελίτης και ο Μιχάλης Καραγκούνης!

Από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

VOGUE CLUB
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

26ης Οκτωβρίου 23 – Θεσσαλονίκη || RSV: +302310550300 & +302310550000

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY