Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος στα Guest Picks του Cinobo

Σινεφίλ προσωπικότητες φτιάχνουν στην πλατφόρμα του Cinobo λίστα με τις 5 αγαπημένες τους ταινίες και μας μιλούν για αυτές -και όχι μόνο.

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος στα Guest Picks του Cinobo

Ως απάντηση στο μόνιμο ερώτημα “Τι να δω απόψε;”, μαζί με πρωτότυπα αφιερώματα και συλλογές, φιλμογραφίες μεγάλων δημιουργών και σύσταση πρωτοεμφανιζόμενων, η κινηματογραφική streaming πλατφόρμα Cinobo παρουσιάζει την ενότητα Guest Picks. Σινεφίλ προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου, της δημοσιογραφίας, της μουσικής, της τηλεόρασης, φτιάχνουν στην πλατφόρμα τη δική τους λίστα με τις αγαπημένες τους ταινίες, και συζητούν για αυτές με την ομάδα του Cinobo, σε ένα βίντεο.

Αυτό το μήνα ο κωμικός, ραδιοφωνικός παραγωγός και podcaster Μάκης Παπασημακόπουλος απαντά: Ποιες είναι οι αγαπημένες του ταινίες στο Cinobo; Γιατί τις προτείνει; Ποια από αυτές θα έβλεπε σε πρώτο ραντεβού; Ποιο παγωτό λάτρευε όταν ήταν μικρός και ποιοι διάσημοι είναι εξωγήινοι; Του αρέσει το ζαμπόν με σιρόπι σοκολάτας; Χριστουγεννιάτικα fail, αστυνομικά τμήματα, ο Τάκης Βουγιουκλάκης και η επικότερη χαίτη του σινεμά, όλα μαζί σε μία κουβέντα-πάρτι.

Η 34λεπτη συζήτηση που μας ξεναγεί στις ταινίες της λίστας του Μάκη Παπασημακόπουλου και σε άλλες ιστορίες βρίσκεται στο YouTube κανάλι του Cinobo. Οι ταινίες της λίστας στριμάρουν στην ειδική κατηγορία “Guest Picks” του cinobo.com που παρακολουθεί κανείς με συνδρομή Cinobo ή με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY