Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στα Guest Picks του Cinobo

Σινεφίλ προσωπικότητες φτιάχνουν στην πλατφόρμα του Cinobo λίστα με τις 5 αγαπημένες τους ταινίες και μας μιλούν για αυτές -και όχι μόνο.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στα Guest Picks του Cinobo

Η ομάδα των Cinobo curators, των ανθρώπων που επιμελούνται το πρόγραμμα της πλατφόρμας, φροντίζει ώστε οι συνδρομητές να ανακαλύπτουν διαρκώς κάτι καινούργιο και μοναδικό: μεγάλα αφιερώματα σε κινηματογραφικά είδη, πρωτότυπες συλλογές, φιλμογραφίες σπουδαίων δημιουργών και σύσταση πρωτοεμφανιζόμενων, που ενισχύονται με προτάσεις μέσα από το blog, τα social media και το newsletter του Cinobo.

Στην ενότητα που εγκαινιάστηκε πρόσφατα με τίτλο Guest Picks, το Cinobo “ζητά βοήθεια” από γνωστούς σινεφίλους και fans της πλατφόρμας, ακούγοντας τις δικές τους απαντήσεις στον μόνιμο προβληματισμό “Τι να δω απόψε;”. Σινεφίλ προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας, της μόδας, του σινεμά φτιάχνουν στην πλατφόρμα μια λίστα με τις αγαπημένες τους ταινίες και σε ένα βίντεο μιλούν γι’ αυτές, και η αρχή έγινε από τον κριτικό κινηματογράφου Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Αυτό τον μήνα, ο τραγουδοποιός, ερμηνευτής και μεγάλος σινεφίλ Φοίβος Δεληβοριάς, απαντά: Ποιες είναι οι 5 αγαπημένες του ταινίες στο Cinobo; Γιατί αυτές; Πού τις είδε για πρώτη φορά, πόσο καλά τις θυμάται; Πώς τον σημάδεψαν και γιατί θα τις σύστηνε στους φίλους του; Ιστορίες πίσω από κάθε επιλογή, σε μία συζήτηση που περνά από το σινεμά και τη δισκογραφία στο φαγητό και την παιδική ηλικία, και από την ιταλική κωμωδία και το αμερικανικό indie, στο βρετανικό δράμα και τη γαλλική νουβέλ βαγκ.

Η 20λεπτη συζήτηση που μας ξεναγεί στις ταινίες της λίστας του Φοίβου Δεληβοριά και σε άλλες ιστορίες βρίσκεται στο YouTube κανάλι του Cinobo. Οι ταινίες της λίστας στριμάρουν στην ειδική κατηγορία “Guest Picks” του cinobo.com που παρακολουθεί κανείς με συνδρομή Cinobo ή με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY