Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Νίκος Βέρτης: Δείτε τι έγινε χθες το βράδυ μετά το «λουκέτο» στο (covid free) μαγαζί του

«Υποδεχθήκαμε περί τους χίλιους πελατες, εντός των ορίων κάλυψης », υποστήριξε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Νίκος Βέρτης: Δείτε τι έγινε χθες το βράδυ μετά το «λουκέτο» στο (covid free) μαγαζί του

Λουκέτο επιβλήθηκε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «ΥΤΟΝ», στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.

Ο λόγος αφορά τα μέτρα για τον κορωνοϊό αφού μετά από έλεγχο διαπιστώθηκαν παραβάσεις, που είχαν σαν συνέπεια την επιβολή προστίμου και το επταήμερο κλείσιμο της επιχείρησης.

Πιο αναλυτικά, κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής εισήλθαν στο κέντρο λίγο πριν τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς διαπιστώθηκε ότι στον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων, οι πέντε εξ αυτών δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. Επιπλέον, επέτρεπε σε πελάτες να βρίσκονται μόνο όρθιοι και δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Από την πλευρά του, το νυχτερινό κέντρο διαμέσου του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γεώργιου Κλεφτοδήμου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την αγανάκτησή του για «τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων και της δικαιοδοσίας μας υποχρεώσεις που μας επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία μας», αλλά επισημαίνει πως θα «είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας, ακόμη και στο πιο επαχθές, για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας».

Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κέντρου, κατά τον έλεγχο από το μεικτό κλιμάκιο των συναρμόδιων υπηρεσιών, η επιχείρηση «διεπιστώθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού».

Παράλληλα τονίζεται πως στο κέντρο υποδέχθηκαν περί τους χίλιους πελάτες, οι οποίοι όλοι εισήλθαν μόνο αφού επέδειξαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθένα εκ των οποίων σαρώθηκε από τους υπευθύνους. Το κατάστημα αδυνατεί να εξηγήσει την ανεύρεση από τους αστυνομικούς «πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες».

Δείτε βίντεο από τη χθεσινή εμφάνιση του Νίκου Βέρτη στο ΥΤΟΝ

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY