Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Νέα διάκριση για τον Κωνσταντίνο Κουφό που υπόσχεται νέες επιτυχίες! (pic-video)

Τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 100.000 εγγραφών στο επίσημο κανάλι του στο YouTube έφτασε ο Κωνσταντίνος Κουφός.

Νέα διάκριση για τον Κωνσταντίνο Κουφό που υπόσχεται νέες επιτυχίες! (pic-video)

Τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 100.000 εγγραφών στο επίσημο κανάλι του στο YouTube έφτασε ο Κωνσταντίνος Κουφός.

Λίγο καιρό μετά την συμμετοχή του στα MAD Video Music Awards, ο νεαρός τραγουδοποιός έλαβε το ξεχωριστό βραβείο της εταιρείας για το «Konstantinos Koufos Tv», το οποίο μαζί με το πρώτο του τραγούδι «Η πιο ωραία στην Ελλάδα» έχει ξεπεράσει τις 125 εκατ. προβολές στον δημοφιλή ιστότοπο.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Κουφός ενημέρωσε τους θαυμαστές του για τη σημαντική για τον ίδιο διάκριση και παράλληλα υποσχέθηκε σύντομα νέες επιτυχίες, με τελευταία το «Τρελαίνομαι» που ακούγεται κυριολεκτικά παντού!

#YouTube Silver Award για τουs 100K Subscribers ! Έχοντας μόλις 6 τραγούδια και πάνω από 125.000.000 Views θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που αγαπήσατε από το πρώτο άκουσμα όλα μου τα τραγούδια και φτάσαμε έως εδώ σήμερα !!! Έρχονται πολύ όμορφα πράγματα και εκπλήξεις που θα τις δείτε και ακούσετε σύντομα ! Έως τότε ο Θεός να σας έχει όλους και όλες σας καλά ! Την αγάπη μου ❤️ #Koufos #KwnKou #KoufosSeismos #YoutubeSilverAward

A post shared by Konstantinos Koufos (@kwnkouofficial) on

Πρόσφατα, ο Κερκυραίος καλλιτέχνης μίλησε στη νέα πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10» και δήλωσε πως τα καλύτερα τώρα έρχονται!

Επίσης, ανέφερε πως με τα live που κάνει στο Instagram προσπαθεί να ανταποδώσει στον κόσμο την αγάπη που του εκφράζει με κάθε τρόπο, ιδιαίτερα σε εκείνους που δεν μπορούν να τον δουν σε κάποια από τα μαγαζιά που εμφανίζεται.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY