Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Ο Κώνσταντίνος Αργυρός στο Ακρωτήρι club!

ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB 2018 ΚΩΣΝΤΑΝΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Ο Κώνσταντίνος Αργυρός στο Ακρωτήρι club!

ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB 2018 ΚΩΣΝΤΑΝΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
Το Ακρωτήρι club, εδώ και πάνω από 10 χρόνια, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της αθηναικής νύχτας και όχι άδικα φυσικά. Αποτελεί το στολίδι της Παραλιακής, και το απόλυτο meetpoint, μόλις το καλοκαίρι αρχίζει να μας δίνει τα πρώτα του δείγματα, με την απαράμιλλη αισθητική και δομική σύσταση να ξεχωρίζουν. Η μοναδική ενέργεια και θετική του αύρα που προμηνύει αυτόματα καλοκαιρινές μέρες αλλά κυρίως νύχτες, δείχνουν ότι η διασκέδαση και για το φετινό καλοκαίρι του ανήκει δικαιωματικά. Έχει μετατραπεί στο απόλυτο καλοκαιρινό στέκι της Αθήνας, και όλη η πόλη το επιλέγει φανατικά για την νυχτερινή της έξοδο, και φυσικά όχι άδικα.

Η τοποθεσία του, είναι ένας από του μεγαλύτερους πόλους έλξης, αφού βρίσκεται δίπλα από την θάλασσα, με την αίσθηση του καλοκαιρινού αέρα να κατακλύζει την μεγάλη χωρητικότητα του μαγαζιού. Δίνει στους χιλιάδες θαμώνες του την δυνατότητα να απολαμβάνουν τον θερινό ουρανό, όντας open air, και μετατρέποντας την Αθήνα, στο πιο όμορφο νησάκι της πόλης. Η συνέχεια αυτών όμως, μετά το πέρας του Ιουνίου ανήκει στον εξαιρετικό Κωσταντίνο Αργυρό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα καλλιτεχνικά δρώμενα, φάνηκε πως είχε έρθει για να μείνει, αφού η αγάπη που του έδειξε ο κόσμος ήταν κάτι το ασύλληπτο. Ξεχώρισε από το Fame Story 3, και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές λόγω της εξαιρετικής φωνής του, και του χαμηλού προφίλ που κράτησε σε όλα τα χρόνια της πορείας του. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής, και έχει υπάρξει οικοδεσπότης των σπουδαιότερων νυχτερινών κέντρων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα του κινείται σε όλα τα μουσικά είδη, βάζοντας ως πρωταρχικό του στόχο να φτάνει όλες τις αισθήσεις μας στο απόγειο τους, περιλαμβάνοντας από άκρως ξεσηκωτικά τραγούδια μέχρι αισθαντικές μπαλάντες.

Η ενέργεια του πάνω στην σκηνή δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις αν δεν τον έχεις παρακολουθήσει σε κάποιο live του, καθώς γνωρίζει τον ακριβή τρόπο για να φτάσει το κέφι και την διασκέδαση στο κόκκινο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μέσα σε σχετικά μικρό διάστημα, έχει αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα φαν κλαμπ, μετρά πληθώρα επιτυχιών, είτε σε μουσικές σκηνές, είτε με τα υπέροχα κομμάτια του, και κάνει κάθε live του, να είναι μοναδικό, με τον κόσμο να καθιστά τους χώρους που εμφανίζεται επιεικώς κατάμεστους οπως και το Akrotiri summer club.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το Ακρωτήρι summer θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά τον απόλυτο θερινό προορισμό για όλη την Αθήνα, και πόσο μάλλον όταν το πιο ”γενναίο” παιδί της ελληνικής μουσικής σκηνής θα μας κάνει ξανά να γυρίζουμε ‘Ξημερώματα”.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 211.850.3680

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY