Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεργάζεται με τον Φράνσις Αντετοκούνμπο στις συναυλίες του!

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης ξεκίνησε τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές του συναυλίες, ανά την Ελλάδα, οι οποίες έχουν τον τίτλο ΜΑΖΩΞΗ, με sold out πρεμιέρα από το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεργάζεται με τον Φράνσις Αντετοκούνμπο στις συναυλίες του!

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης ξεκίνησε τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές του συναυλίες, ανά την Ελλάδα, οι οποίες έχουν τον τίτλο ΜΑΖΩΞΗ, με sold out πρεμιέρα από το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη!

Μία ΜΑΖΩΞΗ Μουσικής, Ανθρωπιάς & Αγάπης! Μια μαγική μουσική εμπειρία σε κεντρικά στάδια, σε πόλεις της Ελλάδας, έχοντας μαζί του, μια 30μελή ομάδα ταλαντούχων μουσικών, τραγουδιστών κι εξειδικευμένων τεχνικών, αλλά και την πρωτοεμφανιζόμενη Αναστασία, η οποία συστήθηκε στο κοινό με το τραγούδι της «Αμαρτίες».

Στις επόμενες συναυλίες ο Γιώργος Μαζωνάκης θα έχει μαζί του και τον Francis Ofili Adetokunbo, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media του!

Δείτε την ανάρτηση εδώ:

Ο Francis Ofili Adetokunbo είναι καλλιτέχνης με ταλέντο τόσο στο rap και στο τραγούδι, όσο και στη σύνθεση μουσικής με στοιχεία afrobeats, dancehall, hip hop και trap. Είναι ο πέμπτος και μεγαλύτερος σε ηλικία αδερφός της διάσημης μπασκετικής οικογένειας των Αντετοκούνμπο. Το καλλιτεχνικό του όνομα “Ofili”, είναι ταυτόχρονα και το όνομα του αγαπημένου του παππού και σημαίνει ειρήνη και ευτυχία. Μουσικός με έδρα την Αθήνα και καταγωγή από το Λάγος της Νιγηρίας δημιουργεί Afro Βeats, Ηip Ηop και Τrap μουσική εδώ και περίπου μια δεκαετία. Τον Ιούνιο του 2022 παρουσίασε το EP ‘Rise’, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων και το ομώνυμο τραγούδι, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην ταινία ‘Rise’ που πραγματεύεται την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των αδελφών του, σε παραγωγή της Disney.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, στα Mad Video Music Awards, ο Francis ‘Ofili’ Adetokunbo, μαζί με την σκηνοθέτιδα της βραβευμένης ταινίας στις Κάννες «Στο θρόνο του Ξέρξη», στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Γιώργος Μαζωνάκης, Εύη Καλογηροπούλου, απένειμαν στον Γιώργο Μαζωνάκη το βραβείο «Καλύτερο Τραγούδι της Χρονιάς» για το «Τόσα Βράδια».

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στο κατάμεστο Θέατρο Γης, χιλιάδες κοινού βίωσαν μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας! Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες από την άνω των 30 ετών πορεία του ενθουσίασε το κοινό, που τον αποθέωσε! Ένα ερμηνευτικό υπερθέαμα από το Γιώργο Μαζωνάκη, με το κοινό να συμμετέχει τραγουδώντας ασταμάτητα και χορεύοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, απολαμβάνοντας σπάνιες μουσικές στιγμές!

Οι επόμενες συναυλίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί για το καλοκαίρι του 2022 είναι
στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στις 6 Ιουλίου,
στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Παγκρήτιο Στάδιο, στις 11 Ιουλίου,
στη Δράμα, στο Στάδιο Δόξα Δράμας, στις 23 Ιουλίου,
στο Αγρίνιο, στο επετειακό Lake Party για τα 10 χρόνια, στη Λίμνη Τριχωνίδα, στις 26 Αυγούστου,
ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες συναυλίες σύντομα!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, σε μία ξεχωριστή του πρωτοβουλία, επιστρέφει την αγάπη που εισπράττει, δίνοντας τη δυνατότητα σε συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί οικονομικά να απολαύσουν τις συναυλίες του, με «κοινωνικό εισιτήριο» με χαμηλό αντίτιμο.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: https://www.viva.gr/tickets/music/georgemazonakis-kalokairi-2022

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος», με ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς: «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί», την ίδια ημέρα της κάθε συναυλίας και σε κεντρικό σημείο της κάθε πόλης, μαγειρεύουν και προσφέρουν φαγητό για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη, όπως έκαναν και το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουνίου στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει εθελοντικά στη δράση και να μαγειρέψει μαζί με το Γιώργο Μαζωνάκη και τους εθελοντές του «ο Άλλος άνθρωπος», αλλά και να προσφέρει τρόφιμα.

Σημεία συνάντησης με τον «ο Άλλος άνθρωπος»:

• 6 Ιουλίου – Πάτρα, Πλατεία Όλγας ή Εθνικής Αντιστάσεως
• 11 Ιουλίου – Ηράκλειο Κρήτης, Πλατεία Ελευθερίας Ηράκλειο
• 23 Ιουλίου – Δράμα, Κεντρική Πλατεία Δράμας
• 26 Αυγούστου – Lake Party Τριχωνίδα (θα ανακοινωθεί το ακριβές σημείο)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY