Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Μάκης Παπαδημητρίου στα Guest Picks του Cinobo

Σινεφίλ προσωπικότητες φτιάχνουν στην πλατφόρμα του Cinobo λίστα με τις 5 αγαπημένες τους ταινίες και μας μιλούν για αυτές -και όχι μόνο.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου στα Guest Picks του Cinobo

Δίνοντας απάντηση στο αιώνιο ερώτημα “Τι να δω απόψε;”, η κινηματογραφική streaming πλατφόρμα Cinobo συμπληρώνει στα πρωτότυπα αφιερώματα, στις συλλογές, στις φιλμογραφίες μεγάλων δημιουργών αλλά και στη σύσταση πρωτοεμφανιζόμενων, την ενότητα Guest Picks.

Εδώ και λίγο καιρό, σινεφίλ προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου, της δημοσιογραφίας, της μουσικής, της τηλεόρασης, φτιάχνουν στην πλατφόρμα τη δική τους λίστα με τις αγαπημένες τους ταινίες, και συζητούν για αυτές με την ομάδα του Cinobo, σε ένα βίντεο.

Μετά τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Γιώργο Λέντζα, την Έλενα Τοπαλίδου και τον Άγγελο Μπράτη, αυτό τον μήνα ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου, απαντά: Ποιες είναι οι 5 αγαπημένες του ταινίες στο Cinobo; Πόσο καλά τις θυμάται και για ποιους λόγους τις επέλεξε; Διαχωρίζεται ο άνθρωπος από την τέχνη του; Είναι το χιούμορ η απάντηση στα δύσκολα; Ναυαγός σε νησί: τρομακτικό ή ονειρεμένο; Ξέρει να κάνει γκράφιτι; Ιστορίες και σκέψεις πίσω από κάθε ταινία, σε μια κουβέντα που περνά από τη θρησκεία στα διαφορετικά είδη μαγειρέματος του κοτόπουλου, και από τα Κουφονήσια στην παντομίμα.

Η 27λεπτη συζήτηση που μας ξεναγεί στις ταινίες της λίστας του Μάκη Παπαδημητρίου και σε άλλες ιστορίες βρίσκεται στο YouTube κανάλι του Cinobo. Οι ταινίες της λίστας στριμάρουν στην ειδική κατηγορία “Guest Picks” του cinobo.com που παρακολουθεί κανείς με συνδρομή Cinobo ή με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY