Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Άγγελος Μπράτης στα Guest Picks του Cinobo

Σινεφίλ προσωπικότητες φτιάχνουν στην πλατφόρμα του Cinobo λίστα με τις 5 αγαπημένες τους ταινίες και μας μιλούν για αυτές -και όχι μόνο.

Ο Άγγελος Μπράτης στα Guest Picks του Cinobo

Το Cinobo δίνει μόνιμη λύση στο αιώνιο ερώτημα “Τι να δω απόψε;” με περιεχόμενο που φροντίζουν οι curators -οι άνθρωποι πίσω από το πρόγραμμα της πλατφόρμας- όπως πρωτότυπα αφιερώματα και συλλογές, φιλμογραφίες μεγάλων δημιουργών και σύσταση πρωτοεμφανιζόμενων.

Μαζί με αυτά, συνεχίζεται η ενότητα Guest Picks, όπου σινεφίλ προσωπικότητες φτιάχνουν στην πλατφόρμα μια λίστα με τις αγαπημένες τους ταινίες και σε ένα βίντεο μιλούν γι’ αυτές.

Μετά τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Γιώργο Λέντζα και την Έλενα Τοπαλίδου, αυτό τον μήνα ο σχεδιαστής μόδας Άγγελος Μπράτης, απαντά: Ποιες είναι οι 5 αγαπημένες του ταινίες στο Cinobo; Πόσο καλά τις θυμάται και τι σημαίνουν για εκείνον; Γιατί θα τις σύστηνε στους φίλους του και σε ποια θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει; Ιστορίες και σκέψεις πίσω από κάθε επιλογή, σε μια κουβέντα που περνά από το σινεμά στη μόδα, από το Μπουένος Άιρες στο Βερολίνο, και από τα κινέζικα ιδεογράμματα στις γάτες.

Η 27λεπτη συζήτηση που μας ξεναγεί στις ταινίες της λίστας του Άγγελου Μπράτη και σε άλλες ιστορίες βρίσκεται στο YouTube κανάλι του Cinobo. Οι ταινίες της λίστας στριμάρουν στην ειδική κατηγορία “Guest Picks” του cinobo.com που παρακολουθεί κανείς με συνδρομή Cinobo ή με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY